Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма да повярвате, че тези 7 битови неща се мият в МИЯЛНА

11 април 2022, 11:27 часа

Повечето хора използват съдомиялната си машина само за миене на кухненски съдове. Време е това да се промени, тъй като можете да поставяте доста различни неща вътре и да ги почиствате за нула време. Ето какво включва списъкът.

1. Гъби за чинии

Обикновените гъби за съдове могат лесно да се почистват в съдомиялната машина заедно с останалите ви мръсни чинии. Можете да ги поставите на горната стойка, така че да не се местят по време на програмата. Можете да добавите и всякакви други четки, стига да нямат дървени дръжки.

2. Метли

Очевидно цялата метла няма да се побере в съдомиялната машина, но главата без проблем може да се постави там. Просто не забравяйте да сложите метлата с главата надолу, за да не се повредят космите. Не забравяйте, че този трик работи само за пластмасови влакна, а не за естествени.

3. Пластмасови играчки и лего

Детските играчки се замърсяват много бързо и най-лесният и бърз начин да ги измиете е да ги поставите в съдомиялната заедно с съдовете. Ако имате дребни играчки, като части от Лего или други конструктори, които може да се изгубят, поставете ги в мрежеста торбичка.

КАКВО ОЩЕ МОЖЕ ДА МИЕТЕ В МИЯЛНА ВИЖТЕ ТУК

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес