Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няколко начина да останете спокойни в наистина трудни времена

28 април 2021, 11:30 часа

Всички се изправяме пред трудности. Как обаче да ги преодолеем? Можем да споделим с вас няколко полезни съвета: 

1. Починете си от интернет новините и социалните медии за един месец.

По време на този 30-дневен ритуал си припомнете какво е истината във вашия свят. Излезте обратно с хора, които споделят вашите душевни страсти. Потърсете хора, които са свързани със земята - ходете на туризъм, наблюдение на птици, къмпинг или нещо на открито. Нашите души са създадени да ходят до тихи води и да си почиват на зелени пасища. Никога не забравяйте, че това е нашият начин да рестартираме и да се свържем отново с нашия Създател и нашите душевни страсти.

2. Посещавайте духовна служба всяка седмица.

Каквато и да е вашата вяра, свържете душата си с другите, които вярват на същата истина за духовното си пътуване тук, на земята. Уверете се, че това преживяване ви носи любов и връзка, а не страх или преценка. Правете бележки и записвайте истината си след всяка услуга. Бог ще говори на сърцето ви на тези места и ще пази сърцето ви, когато не можете.

3. Участвайте в грижата за себе си

Всеки ден си напомняйте какво е вярно за вас. Не сте във форма и искате да влезете във форма? Ако това е вярно, създайте здравен план и следвайте стъпките, за да посрещнете тази истина челно. Ще изградите увереност в себе си и ще се почувствате основани на нещо, което знаете, че е вярно и реално за вас и вашето по-добро Аз. Планирайте посещение на плажа или планината, и двете държат енергията на обновяване и прочистване. Природа, природа, природа!

4. Прочистете хора и дейности, които ви вкарват в съмнение, объркване и страх.

Колкото и да е трудно, ако хората не са на същата страница като вас и ви хранят медийното размиване на „фактите“ и предстоящата мрачност, поставете граници за тези хора тази година. Това е крехко време в света и всички ние сме призовани да избираме нашата реалност. Изглежда има стотици, от които да избирате, но единственото, което има значение, е реалността, която ви отвежда до крайната ви цел да бъдете светлина за другите.

 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес