Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никога не подарявайте ТЕЗИ неща на жените, защото ще ги ядосате

27 декември 2021, 17:35 часа

Едва ли има човек, който не обича да получава подаръци. Това важи особено за дамите, които биват глезени от техните половинки. На тях вероятно им е трудно да търсят подарък, особено когато дамата не е казала какво желае. Ето защо сме ви приготвили списък с някои неща, които наистина биха вбесили една жена, ако ги получи за подарък.

Дрехи – ще ви се получи добре, ако улучите размера ѝ, но това е трудно постижимо. Освен това дрехата трябва да бъде по вкуса на дамата. Ако сте заедно от много години и познавате предпочитанията ѝ, вероятно ще се справите. В противен случай обаче, просто не купувайте дреха без нея.

Кантар, фитнес уред или карта за посещения – това е нещо, което жената сама ще си вземе. Ако ѝ го подарите вие, определено ще я вбесите. Тя ще го приеме като намек за сваляне на излишни килограми и ще ви зададе големия въпрос, а именно – „дебела ли съм?“. Едва ли някой мъж иска да чуе това.

Сувенир – жената има вътрешен усет за обзавеждане и ако домът се нуждае от красив сувенир, тя ще го купи сама и ще го поставите на точното място. Не рискувайте с покупката на сувенир, защото едва ли ще уцелите вкуса на любимата си. А и няма да вникнете в нейните представите за неговото място у дома. Само ще събира прах без да върши никаква работа.

Евтино бижу – ако смятате да подарите на половинката си бижу, по-добре похарчете повече пари, а не влизайте в първия магазин за евтини бижута, който видите. Тя вече не е малко момиче, за да си купува подобни, а зряла жена с изтънчен вкус, която заслужва скъпо бижу. Има много красиви бижута по джоба на всеки – сребърни, златни, с камъни сваровски или с естествени камъни.

Уред за готвене – честно казано са удобни и необходими за всяка домакиня, но ако и подарите уред за готвене, сякаш ѝ казвате, че мястото ѝ е там, че не я познавате достатъчно, за да ѝ подарите нещо по-хубаво, а и уредите за готвене са по-скоро подарък за цялото домакинство, не специално за половинката ви.

Подарък за вас – понякога мъжете подаряват на жената до себе си нещо, което всъщност искат те. Така е чудесно – ще можете да го ползвате, когато пожелаете, но забравете, че ще зарадвате половинката си. Ако смятате да подарите техника, помислете от какво има нужда тя, не вие. Може да ѝ купите уред за разкрасителни процедури и у дома, релаксираща вана за крака или уред за масаж. Мислете в тази посока.

Козметика за определена възраст – истината е, че всяка жена иска да се поддържа с качествена козметика, просто държи самата тя да си я купува. Все пак, не върви половинката ѝ да купува козметика за 40 + или всяка друга възраст, защото това си е напомняне, а дамите са чувствителни на тази тема. Не рискувайте тя да помисли, че я смятате за стара.

Плюшени играчки – плюшено мече с големи размери определено ще предизвика умиление у всяка жена, но само след минута ще се появят въпроси за това къде да го сложи и какво да прави с него. Ето защо няма особен смисъл да харчите пари за играчка. Може да добавите нещо мъничко

към подаръка, но играчката с големи размери е просто несъвместима с дома на вече порасналото момиче.

Пари – за всеки друг ден са подходящи, но не и за празник, изискващ подарък. Самото усещане да получиш нещо в красива опаковка, без да знаеш какво, е онова, което развълнува дамите. Така че по-добре измислете нещичко, отколкото да ѝ дадете пари на ръка.

Книга с рецепти – я, стига! Ако жена ви обича да готви, тя вероятно знае доста рецепти и сама събира такива от интернет, списания и т.н. Ако пък не обича да готви, какво би правила с книга с рецепти? При всички случаи от такава няма никакъв смисъл.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес