Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не го подценявай! Той знае кога флиртуваш с него

01 август 2022, 08:51 часа

Момичета, притеснявате ли се дали мъжете забелязват, когато флиртувате с тях? Не ги подценявайте, те добре разбират това.​

Наскоро екип от професионални психолози от американски университет проведоха проучване, благодарение на което успяха да определят дали мъжът разбира, че с него флиртуват. Провериха и кои сигнали ги разбира най-добре.

За провеждането на този интересен експеримент са били поканени професионални актриси. Участие са взели и мъже доброволци. На жените им е била възложена задачата да пресъздадат ситуация на открит флирт. Мъжете пък са били изправени пред предизвикателството да преценят дали флиртуват с тях, или не. Целият процес е заснет, а след като всичко приключва, психолозите използват записите, за да направят сравнение с отговорите на мъжете. Проучването показва, че повечето от мъжете изказват увереност, че момичето флиртува с тях, когато тя наклони глава малко надолу и леко настрани, усмихва се мило и го гледа директно в очите. Така че, ако искате да сте сигурни, че човекът, с когото флиртувате, ще разбере какви са истинските ви намерения – това е поведението, с което да постигнете целта си.

Е, вече сте наясно какво е мнението на мъжете и как възприемат сигналите на флирта ти. Това ще ти помогне да можеш вече съвсем контролирано да изпращаш сигнали, които мъжът да разбира правилно – флиртуваш или не. Това със сигурност ще ти е от полза, защото по този начин ще знаеш и как да избягваш случайните грешки! А от там - и неприятностите, които биха могли да последват след тях...

Флиртът би могъл да е нещо невинно, без да влагате нищо особено в него, но може и да постави начало на по-задълбочени отношения – това ще прецените сами.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес