Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-ревнивите зодии сред мъжете

03 август 2019, 10:30 часа

Мнозина виждат ревността като знак за истинска любов. Ако човек ревнува, значи партньорът не е безразличен към него. Но тоталният контрол, недоверието, разпитите - това е патология, която може да унищожи всяка връзка.

Ето и кои са 4-те зодии при мъжете, които ревнуват като луди.

Лъв

Наистина обича безумно силно. При него страстта е неудържима, което понякога може да има обратен ефект. Лъвът определено иска неговото да си е само негово, затова ревността му е присъща. Държи на верността, недоверчив е и следи парнтьорката си, за да е напълно сигурен. Дори лек флирт от нейна страна с друг мъж може да го разгневи.

Телец

Той копнее за партньор, който да му принадлежи с тялото и душата си и просто не се примирява с нищо по-малко. Избухва в гняв, ако забележи дори безобиден флирт. И въпреки че в обичайната си форма е спокоен и мирен човек, не може да контролира яда си, когато става въпрос за ревност.

Рак

Всяко подозрение го наранява дълбоко и оставя белег в сърцето му. И тъй като обича сигурността и стабилността, не може да живее в съмнение. Ще направи всичко, за да бъде напълно убеден, че партньорката му е напълно вярна. Ако долови и леко съмнение от нейна страна, това е фатално за него и връзката им. 

Риба

Мъжът Риба сам си създава любовни триъгълници, които обаче нямат нищо общо с реалнността. Той се тормози, следи и подозира половинката си. Често съмненията му са неоснователни, но понякога той осъзнава това, когато е прекалено късно и партньорката му е сложила край заради безграничната му ревност.

 

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес