Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-лесните и най-трудните зодии за романтична връзка

06 септември 2021, 15:00 часа

Има значение доколко зодиакалните знаци на вас и вашата половинка си съвпадат, когато говорим за любовни отношения. Астролозите са извели някои определени характеристики, които важат за отделните зодии, когато говорим за любов. Ако се чудите дали вие и вашият партньор сте един за друг, прочетете статията докрай.

Овен – във връзките си държат на това да имат време за хобитата си. Понякога ще предпочетат да отидат за риба с приятели, отколкото да лежат и да се гушкат с вас. За сметка на това, винаги ще ви подкрепят и ще ви посочат грешките, които допускате, за да развиете потенциала си.

Телец – романтичен и търсещ спокойствие в отношенията. Телец ще заложи на сигурната връзка. Не си падат много по краткосрочните флиртове, макар че са добри в тях. Искат да виждат желание за развитие в партньора си, а не безделничество.

Близнаци – тази зодия бързо мени настроенията си и често не е сигурна дали всъщност иска да е в сериозна връзка с вас. На Близнаци му трябва партньор, който достатъчно сигурно да заяви намеренията си към него, да го убеди, че е желан и обичан. Това ще му помогне да разбере истинските си чувства към вас.

Рак – един от най – емоционалните и раними знаци на зодиака. Те определено са семеен тип. Търсят топлината и уюта на семейната среда. Понякога може и да са манипулативни във връзката си, но със сигурност ще се опитат да бъдат възможно най – полезни, когато имате проблем.

Лъв – тази зодия има нужда от партньор, който често да набляга на положителните й качества. Лъв обича комплименти, свързани с външния му вид. Ако забележите, че има нова прическа, това определено ще се счита като плюс за вас. Не си мислете, че този зодиакален знак обръща внимание на красотата си, защото си е намерил любовник например. Не, той го прави за себе си и собственото си его.

Дева – този знак обикновено е верен на партньора си. Ако ви избере, това най – вероятно означава, че ще иска да създаде семейство с вас. Девите няма да рискуват с изневяра, тъй като вече са преценили, че вие сте техния човек и това им е достатъчно.

Везни – Везни понякога има склонността да флиртува извън връзката си. По природа са чаровни и хората трудно им отказват. Ако можете да им простите тези отклонения, значи вие сте идеалният партньор за тях. Те са грижовни и всеотдайни, никога няма да ви оставят да се оправяте сами с нещо.

Скорпион – обикновено са ревниви към половинките си. Това понякога може да доведе до конфликти, но са верни и лоялни. Имат доста завишени изисквания и за това могат да срещнат трудности при намирането на подходящ за тях партньор.

Стрелец – те са изключително общителни, душата на компанията. Ако сте във връзка с тях, винаги ще трябва да ги делите с приятелите им. А и те самите не държат толкова да са в сериозна връзка.

Козирог – обикновено съсредоточени в кариерата си, често не намират време за семейната среда. Но когато са там, те дават цялото си внимание и обич. Не са склонни към изневяра, ако са преценили, че вие сте човекът за тях.

Водолей – при тях съществува страх от обвързване. Имат доста дебела черупка и най – вероятно ще срещнете трудност, ако се опитвате да ги свалите. Но ако ви се доверят, те са лоялни до живот.

Риби – романтиците на зодиака. Риби са адски чувствителни от самото начало на връзката. Ако обаче изгубите доверието им, те ще ви погребат в съзнанието си и повече никога няма да чуете и думичка от тях.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес