Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-големите провали в телевизионната история

22 октомври 2021, 13:13 часа

Виждате ли заглавната картинка? Това е лицето на всеки един продуцент в телевизията когато нещата не вървят добре. В тази статия ще разгледаме най-големите провали в телевизионната история. Ако си мислите, че нещата у нас са зле, то изчакайте да видите останалите случаи. Важно за нашата класация е да знаете, че всички те са се случили на живо. Едва ли предаване, което гледаме на запис ще предложи такива неща: 

Групата, която разруши своята кариера 

Може би сте чували за Mili Vanili? Популярни в края на 80-те, те дори спечелиха Грами. Но какво стана? Всичко започна да се разпада през лятото на 89-та, когато по време на концерт на живо тяхна хитова песен започва да прескача. Така става ясно, че те ползват запис, а не пеят на живо. Скоро след това излиза човек, който твърди, че е пял вместо тях на записите на пилотния им албум. В крайна сметка всичко отива по дяволите, защото се оказва, че двамата изпълнители са измамници. 

Грешен човек за интервю

 Не очаквате BBC да правят гафове, нали? Е, оказва се, че дори най-големите в бранша могат. Британската телевизия веднъж е интервюирала грешен човек в свое предаване. Още по-интересно е, че това е трябвало да бъде технически експерт, който да коментира съдебно дело срещу Apple. Оказало се е, че има размяна на гостите и така BBC са извикали грешния човек да коментира случая. 

Объркването на най-красивата жена в света

Това няма как да не си го спомняте. Как организаторите объркаха името на победителката в конкурса за най-красива жена на планетата. Разочарованието за едната дама беше огромно, а за реалната победителка радостта е била неописуема. За продуцентите това е бил най-големият кошмар в историята. 

Фиското с Джанет Джаксън

Джъстин Тимбърлейк и Джанет Джаксън. Чували сте за този случай, нали? По време на тяхното изпълнение на Супербол изпълнителят разголи едната гърда на певицата. Докато танцуват известният изпълнител закача външната част на костюма ѝ и я къса, като разголва певицата. За този момент се говори и до днес. 

 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес