Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-асексуалните женски качества

16 август 2022, 08:08 часа

Тайната, която ще ви разкрием, е много важна. Представяме ви 5-те женски качества, които мъжете считат за най-асексуални. Възприемат ги дори като отблъскващи.​

Немарливост

Неподдържани нокти, омазнена коса, смачкани дрехи и сериозно окосмени крака – нека не се заблуждаваме, просто няма мъж, който да търпи жена, която не ползва никакви средства за обезкосмяване, не знае какво е шампоан и душ гел, а ютия е виждало само на снимка.

Грубост

Прекалено предизвикателно поведение от страна на жените и склонността към агресия за най-малкото нещо въобще не са привлекателни. Още по-малко – когато „дама“ влиза в ролята на агресор…

Глуповатост и прекалена наивност (особено престорена!)

Наистина, има и мъже, които търсят красива кукла, която задължително да има силикон, а мозък по възможност напълно да липсва. Но все пак мъжете, които искат да видят до себе си дама с интелект са доста повече.

Неувереност

Това е един много сериозен парадокс: истински умни, интересни и красиви момичета често се подценяват и самите те се смятат за нещастни, дебели, недостойни и скучни. Все пак истината е друга - мъжете биват привличани не чак толкова от външния вид, а от блясъка в очите, който блести най-силно при самоуверените момичета. Самобичуващи се и подтиснати жени няма как да представляват интерес за когото и да било.

Физиология

Ако сте заедно от доста време, нормално е да знаете всичко един за друг. Това обаче в никакъв случай не означава, че вече не е нужно да затваряте вратата на тоалетната или да не си стискаш пъпките пред него... Подобни неща убиват желанието за секс. Безспорно!

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес