Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Награда за служителя, загасил цигара на бензиностанция с пожарогасител

05 октомври 2017, 07:54 часа

Преди около два месеца – тогава се е разиграла случката с гасене на цигара на бензиностанция с пожарогасител, която стана изключително популярна в социалните мрежи през тази седмица. ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!

Човекът, който използва пожарогасителя, се казва Христо Димитров. Той разказа, че направил два пъти забележка на пушещия, който реагирал в стил „ти ще ми кажеш какво да правя, кой си ти”. В крайна сметка Димитров преценил, че трябва да действа.

Последвала незабавна реакция от пушача, който почнал да заплашва със саморазправа – ще те причакам след смяна, ти знаеш ли кой съм, нещастно бензиджийче. Димитров го предупредил да внимава, защото се намират на бензиностанция и има много камери, както и че е по-тежък два пъти.

Христо Димитров посочи и, че е дошла полиция, която е описала ситуацията и има преписка. Пушачът е от Перник, на 25 години и се казва Едуард Ерменчов. Майка му също даде изявление – нейна била вината, че синът ѝ не знаел къде трябва да се пуши и къде не. Въпреки това тя се закани да съди Димитров, защото след намесата с пожарогасителя синът ѝ имал проблеми с очите.

Димитров е бил награден от ръководството на бензиностанцията. Той е работил почасово на бензиностанцията.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес