Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Модни прически за къса коса 2021! Кои ще са най-желани?

24 март 2021, 11:13 часа

Всяка една дама е уникална и неповторима. За тази нейна индивидуалност се грижи най-вече прическата, която има. Външният вид е първото нещо, с което успяваме да направим добро или лошо впечатление. Затова към него трябва да се подхожда изключително отговорно и сериозно, така че да се чувстваме красиви и щастливи.

Защо къса прическа?

Това е идеалният фактор на промените, който би могъл да подобри значително външния ни вид.

Бретоните на мода ли са?

Не мислете обаче, че късата коса не се нуждае от грижи. Тя изисква не по-малко внимание от дългите прически, но пък с нея категорично успяваме да привлечем погледите към нас самите.

Ето и няколко модни прически за къса коса 2021, които ще допринесат за това да изглеждате наистина шикозно:

Боб прически

Те имат безброй вариации. Можете да експериментирате много с тях. Ако не сте толкова смели, започнете с повече дължина и с времето скъсявайте. Абсолютно убедени сме, че крайният резултат много ще ви допадне, а и ще се чувствате несравнимо привлекателни.

Поддръжката на тази прическа не изисква много време, но пък е важно да я оформяте с любов и желание, така че да се получи онзи ефект, който подчертава красивите ви черти.

Прическа pixie

Тя е подходяща както за млади момичета, така и за по-зрели дами. Много интересна и раздвижена, с такава визия ще се чувствате много по-самоуверени.

Какво издава цветът на косата ти за теб?

Имайте предвид, че винаги можете да променяте вида, съобразно настроението си. Както и да я оформите, тя ще бъде закачлива и интересна.

Каре

Това е класика в жанра и сме сигурни, че още десетилетия наред ще е сред популярните модни прически за къса коса 2021.

Карето е перфектният начин да постигнете съвършен външен вид. Това е изтънчена, класна и стилна прическа. Изглежда неустоимо красиво на естествен цвят коса.

Ултра-къси дамски прически в стил „милитари”

Не всяка дама е толкова смела да си направи точно тази прическа. Ако обаче се престрашите и заложите на стил „милитари”, ние сме сигурни, че ще бъдете истински щастливи и доволни от промяната.

Няма по-хубаво от това да разнообразяваме външния си вид и да се виждаме в огледалото с различни прически. Всяка от тях носи настроение и ни кара да се чувстваме женствени и привлекателни.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес