Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мелания Тръмп и Бриджит Макрон на разходка по Сена (СНИМКИ)

14 юли 2017, 11:00 часа • 32251 прочитания

От няколко дни всички говорят за официалното посещение на президентската двойка на САЩ във Франция.

Тръмп ще присъства днес на военния парад на Елисейските поля по случай Националния празник на страната. Поканен по повод 100-годишнината от (1917 година) от включването на САЩ в Първата световна война на страната на Антантата – Франция, Великобритания, Русия.

Освен срещите между държавните глави, с особен интерес се следи и програмата на първите дами. Вчера докато Тръмп и Макрон бяха на официална среща в Елисейския дворец, Брижит Макрон и Мелания Тръмп посетиха заедно прочутата парижка катедрала "Нотр Дам", информира France Presse.

Мелания се довери за външния си вид на марката Dior, като избра червена рокля и сако в същия цвят, а Брижит избра къса бяла рокля с цип и сини велурени обувки на ток.

Органът в катедралата засвири тържествено американския химн, след което дамите бяха разведени из храма от неговия ректор Патрик Шове.

По-късно двете се разходиха и с корабче по река Сена, нещо, което Бриджит много настоявала да присъства в програмата, за да може да покаже на Мелания истинската красота на Париж.

Снимки: Getty Images/Guliver

Вечерта двете семейства вечеряха в шикозния ресторант "Жул Верн", който се намира на втория етаж на Айфеловата кула.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес