Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лош апартамент: В кой номер никога няма да бъдете щастливи?

23 ноември 2023, 13:00 часа

При избора на жилище мнозина се ръководят от площта, броя на стаите, наличието на ремонт, гледката от прозореца и други параметри. Има обаче още един важен показател за добър апартамент - неговият номер. Някои хора смятат, че това са само цифри на вратата, но от гледна точка на нумерологията - изучаването на влиянието на числата върху живота на хората - тази характеристика влияе на атмосферата в семейството.

„Номерът на апартамента особено влияе на атмосферата в семейството. Не конкретно върху самия човек, а върху условията, които преобладават вкъщи“,  отбеляза експерт.

Кое е вашето щастливо число според зодията

Как да определим съдбата по номер на апартамент?

За да определите какво влияние ще има това или онова число, трябва да съберете всички числа, които са включени в цифровия код на апартамента, и да го доведете до едноцифрен резултат.

Например човек живее в апартамент 549 . Трябва да направим прости изчисления: 5+4+9=18 .

Резултатът е двуцифрено число, като цифрите му също трябва да се съберат: 1+8=9 .

Най-нещастното число за апартамент

Има няколко числа, които могат да повлияят негативно на атмосферата в семейството. Може би пред вратата на дома ви ще се появят силни емоционални сцени или периодично ще започне да ви завладява потискащо чувство на самота.

9

Конфликти и скандали, може би дори счупване на чинии, ще се разгърнат в апартамент, чийто номер е девет. Освен това, в такова жилище някои предмети могат постоянно да се губят и в най-неподходящия момент, което отново може да провокира собствениците в необмислени изявления, адресирани един към друг.

7

Отрицателни емоции могат да възникнат в жилища, чийто номер в седем. Това обаче не е пламенна страст, а желание да се оттеглите в себе си и да намерите смисъла на живота.

„В апартамент със седем човек може да се почувства самотен, дори семейството да е голямо“,  коментира нумерологът.

4

„В апартамент с номер четири, винаги могат да възникнат здравословни проблеми, винаги нещо ще ви боли или ще ви притеснява “, предупреди нумерологът.

Най-добрите номера на апартаменти

Някои цифри на вратата на апартамента дават на членовете на домакинството възможност да направят семейните отношения по-хармонични. В такива жилища роднините често показват взаимно разбиране и уважение.

Ето кои са щастливите числа за всяка зодия

6

Атмосферата на просперитет и късмет винаги „живее“ в апартамент, чийто номер е шест. Според нумерологията това е числото на любовта и семейното благополучие, защото се управлява от планетата Венера, която отговаря за чувствата и комуникацията между хората.

„В такъв апартамент винаги ще има мир и любов. <…> В семейството ще царува взаимно разбирателство. Всеки конфликт ще бъде разрешен много лесно“,  отбеляза експертът.

5

Материалното благополучие никога няма да напусне живеещите в апартамент, чието число е пет. Това число се управлява от Юпитер. Тази планета отговаря за материалното благополучие, мъдростта и предаването на опит.

1

Едно е числото на Слънцето. Вероятно светлините в прозорците на апартамента под този знак често ще светят до късно, тъй като семейството и приятелите често ще се събират в кухнята за семейна вечеря или в хола, за да прекарат време в настолни игри или интимни разговори .

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес