Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Късметът ще се усмихне на три знака на зодиака през 2022 г.

10 януари 2022, 16:31 часа

Годината на синия тигър ще бъде благоприятен период за всички знаци от зодиакалния кръг. Някои ще имат късмет в любовта, други във финансите, а ще има и такива, които ще подобрят здравословното си състояние.

Но най-много ще имат късмет три знака на зодиака: те ще имат късмет във всички тези области едновременно. Звездите ги избраха: Близнаци, Дева и Водолей.

Близнаци

Новата година за Близнаците е добър период за успешна кариера. През 2021 г. им беше трудно да постигнат растеж, но сега е моментът да покажат най-добрата си страна.

Ръководството ще ви забележи и ще ви възнагради. Това може да бъде както по-висока позиция, така и заплата. За амбициозните Близнаци изкачването в кариерата няма да е толкова бързо. Но до началото на лятото те ще могат да достигнат нови висоти.

Тези, които търсят, ще намерят достоен човек за себе си. Не бързайте да влизате във връзка, действайте съзнателно и сериозно. Е, тези, които вече са във връзка, най-накрая ще имат любов и хармония.

За да поддържате всичко в ред със здравето си, не трябва да се претоварвате и да прекалявате с работата. Специалистите съветват почивката да се редува с работа. И се занимавайте със спорт, например плуването е добро за облекчаване на стреса.

Дева

За да изглежда животът като приказка, Девите ще трябва да работят усилено. Вие сами можете да промените живота си към по-добро. Има вероятност да се наложи да работите на две работни места, но това няма да ви е в тежест. Ще има достатъчно пари за всичко.

На любовния фронт звездите обещават много нови запознанства, романтични приключения и интриги. И тази връзка ще продължи до май. Едва тогава ще настъпят резки промени: истинско ухажване и огънят на любовта. И всичко това ще прерасне в нещо по-сериозно.

Няма да има здравословни проблеми. Все пак звездите съветват да се погрижите за зрението си. Съсредоточете се само върху нещата, от които имате нужда и не напрягайте очите си. Грижете се за здравето си.

Водолей

Като цяло Водолеят ще има късмет във всички области на дейност. Но ще има и труден период. Той ще настъпи в началото на лятото. Но още през август те ще се радват на положителните резултати от работата си.

Завършените проекти и професионалните предложения ще осигурят огромни ползи. Астролозите препоръчват в годината на Тигъра да внимавате с парите и тогава ще имате шанс да сбъднете мечтата си.

За да се получи всичко в любовта, Водолеят трябва да бъде себе си и да поеме инициативата в свои ръце. Тази година е за изграждане и попълване на семейството. За тези, които узаконяват връзката си, брачният съюз ще бъде силен и дълъг.

Здравето ви също ще бъде наред. Но, както се казва, по-добре е да не се шегувате с него. Ако все пак нещо се случи, тогава астролозите съветват незабавно да се консултирате с лекар. Това ще гарантира бързо  възстановяване и всичко ще премине без никакви усложнения.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес