Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Красивите и умни жени привличат тези 3 зодии

10 март 2022, 06:05 часа

Съществуват такива жени, които носят в себе си специална харизма и заряд. Те са склонни да привличат около себе си определен тип мъже. Става въпрос точно за онези дами, които са наясно с това какво точно искат от живота и знаят как да го получат. Те не желаят да правят компромис нито с живота си, нито с половинката си. Ако нещо не им харесва, променят го на секундата и не се примиряват със случващото се.

Точно тези дами успяват да привлекат към себе си мъже от три зодии. Считат ги за най-подходящите за тях.

Ето кои са 3 те зодии мъже, привлечени от умни и красиви жени:

Телец

Телците обичат веселите, енергични и самоуверени жени. На тях им харесва да наблюдават блясъка и независимостта в една дама. Те нямат нищо против жената до тях да е умна и проницателна, дори напротив – чувстват се горди от този факт.

Зодиите, които трябва да се пазят от кражба през МАРТ

Козирог

Козирозите се впечатляват най-много от умните жени. Те винаги са в търсене на партньор, който не само да ги подкрепи, но и да им даде адекватен съвет.

Лъв

Мъжете Лъвове са привлечени от силни жени, които нямат нищо против да се изправят пред доминантния им характер. Единствено интелигентните и достойни жени могат да възпламенят интереса на мъжа Лъв. На такъв тип жена Лъвът гледа като на равна, а не като на плячка.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес