Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Комбинацията между тези зодиакални двойки може да бъде унищожителна

24 септември 2022, 22:00 часа

Дори и знанията ни относно астрологията да са минимални, всеки от нас е наясно, че има зодии, които са перфектни заедно или други, които не се понасят особено. Но има и такива, които не си подхождат до такава степен, че съберат ли се могат да създадат само унищожителни проблеми един за друг.

Опустошителни зодиакални двойки

Овен и Рак

Овните са твърде импулсивни, нетърпеливи и агресивни за крехката и ранима душа на чувствителния Рак. Почти невъзможно е те да достигнат до едно общо решение или пък някой от тях да направи компромис. Доминантността на Овена и емоционалността на Рака създават една унищожителна двойка с доста разклатени отношения.

Телец и Водолей

И двата знака обичат да вземат контрола в свои ръце, а в любовно отношение тази двойка е сред най-лошите. Нито един от тях няма да отстъпи властта и няма да измени на мнението си, като в техните отношения по този начин преобладават само разправиите, които не водят до нищо добро.

6-те двойки зодии, които никога няма да имат общо бъдеще

Скорпион и Овен

Тези два знака по принцип си приличат доста и именно техните прилики ще създават проблеми в любовно отношение. Във връзката постоянно ще се състезават един с друг и ще се борят за “трона”, като всичко друго остава на заден план.

Лъв и Скорпион

Още една пагубна за самите участници връзка. И двете зодии са доминантни и могъщи, обичат драмата и въобще не си падат по компромисите. Между тях в любовта никога не може да се изгради здрава, стабилна и хармонична връзка. Тя винаги е съпроводена с много разправии и филмови сценарии.

Стрелец и Дева

Представителите на зодия Стрелец са по-жизнени, свободолюбиви, рискови играчи. Девите обаче са точно противоположното на тях - те са здраво стъпили на земята, прагматични и изобщо не поемат рискове. Противоположностите в този случай не се привличат, защото естеството на различията им не позволява изграждането на стабилни любовни взаимоотношения.

Между тези двойки зодии винаги ще има неустоимо ПРИВЛИЧАНЕ

Рак и Везни

И двете зодии имат проблеми с доверието и гледат по различен начин на връзката. Везните винаги залагат на емоциите си, докато Раците се основават и на своя разум. Според астролозите това е още една зодиакална двойка, която не може да се наслаждава на мир и хармония в любовта.

Лъв и Дева

И последната зодиакална двойка, която се оказва унищожителна. Емоционалната свързаност между Девата и Лъва е доста бледа и това създава огромна пропаст между двете зодии. Освен това борбата за надмощие и при тях е неопрощаваща.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес