Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии са способни да вкиснат всяко парти?

25 август 2021, 23:20 часа

Категорично има зодии, които обичат да мрънкат повече от нормалното. На всички ни се случва да сме криви, но честно какво ѝ има на зодия РАК и непрестанното мрънкане? И може ли вече Рибата да спре с двучасовите размисли и страсти около дребен спор, който е имала с майка си? Вижте кои са зодиите, които са способни да развалят настроението на всеки купон, защото претенциите им са до небесата:

1. РАК

Кралете на "мрънкането". Определено не могат да преборят ежедневието си и всяко дребно скандалче от него, заради което са готови да го пресъздадат всеки аспект като се събират с приятели. Даже и нещо съвсем неангажиращо като няколко приятелки на питие, може да се почерни от постоянното вкиснало настроение на раците. Обожават да са център на внимание и да се изживяват сякаш всичко лошо на света само и единствено на тях се случва.

2. РИБИ

Зодията-анализатор. Всичко се анализира, подлага се на обстойна дисекция, преговаря се 27 пъти, докато се стигне до извода, че "Да, Митко не е бил прав в този спор". Изключително изтощителни в обикновен разговор, защото обичайно си витаят в облаците, мислят си техни неща и нищо не може да ги разсее. Даже чудесно мероприятие няма никакво значение - те са напълно погълнати от мисълта защо еди кой си ги е ядосал, като това категорично помрачава настроението им, а така и на всички останали около тях.

3. ТЕЛЕЦ

Телците обичат лукс, внимание и всичко да се случва спрямо тяхната преценка и темп. Обичайно са склонни да огорчат настроението на всички, ако събирането им не е по вкуса им, а да не говорим, ако мястото не отговаря на вижданията им за стандарт на живот. Имат непоклатими принципи как трябва да се случват някои неща и ако не е по техния начин, то със сигурност е по грешния. Задължително показват раздразнението си и са способни да помрачат доброто настроение даже и на чудесно събитие като сватба или кръщене. 

4. ВЕЗНИ

Везните са винаги център на вниманието. Затова като цяло не се чувстват комфортно на чужда сватба и обичат да изпъкнат с екстравагантен тоалет, кола или бижута, защото просто не могат да преживеят, че една нощ ще е фокусирана върху друго, освен тях самите. Обичайно им е неловко, когато не говорят на маса, защото темата им е чужда и им е странно, че никой не ги пита те как са, как им минава битието, както и техните мечти. Ако не са център на внимание, категорично са способни да вкиснат всяко едно събиране, защото винаги се изживяват като "звездата" на вечерта.

 

Адела Петрова
Адела Петрова Отговорен редактор
Новините днес