Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои ЗОДИИ мразят зимата повече от всичко

22 декември 2021, 13:31 часа

Има хора, които изпитват истинска непоносимост към смяната на времето и най-вече към снежната обстановка. Те стават много по-мрачни, депресирани и настроението им изчезва за нула време. Някои от зодиите предпочитат да проспят този период от годината и да се събудят едва тогава, когато слънцето облива с лъчите си всичко живо на земята.

Ето кои са зодиите, изпитващи непоносимост към зимните месеци:

Зодия Скорпион

За зодия Скорпион зимата със сигурност не е сред любимите сезони. Това са хора, които се чувстват най-добре през горещите дни от годината. Дори бихме казали, че повечето от представителите на този знак се чувстват самотни през студените дни, защото техните приятели са на друго мнение и нямат нищо против студа.

5 ЗОДИИ, които имат най-силен ДУХ

Зодия Рак

Втората зодия, която не понася студа и снега, е зодия Рак. Колкото по-ниски стават температурите навън, толкова повече представителите на този зодиакален знак изпитват потребност да се сгушат в любимото си одеяло и да прекарат времето си у дома.

Ако сте от тази зодия, нашият съвет е да прекарате зимните месеци на място с по-топъл климат. Така няма да има промяна в настроението ви.

Зодия Лъв

Зодия Лъв ненавижда зимата поради една причина. Приятелите й не обичат да се забавляват на студа и в резултат на това Лъвът се чувства самотен и без компания. Липсват му забавления, купони и контакти.

Зодия Дева

Девите съвсем не са сред почитателите на студеното време. Почти цяла зима представителите на този зодиакален знак предпочитат да си стоят у дома с книга в ръка или гледайки любим сериал. Зимните разходки са на последно място в плановете на Девата.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес