Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии имат най-сложните любовни взаимоотношения?

18 май 2017, 08:08 часа

Това са зодиите, чиито любовни отношения са най-сложни.

ОВЕН и Дева

Нека първо да видим какво събира тези двамата заедно. Те са пълни противоположности, а противоположностите се привличат. Девата се възхищава на увереността на Овена, той пък намира нейната способност да оправя всичко за много привлекателна.

Но склонността на Овена да поема рискове и да действа, преди да е обмислил ситуацията от всички страни ще държи Девата в непрекъснато напрежение. Ако Овенът е бил в гневно настроение и се е държал грубо с Девата, всичко ще отиде по дяволите. Когато се съберат огнен знак (Овен) и земен знак (Дева), за тях е трудно да разберат отношението и поведението на другия.

ТЕЛЕЦ & Скорпион

Чувствеността на Телеца и сексуалността на Скорпиона се комбинират добре. И двата знака са страстни, трудно се доверяват и са изключително ревниви. Оттам може да се получи проблем. Телецът не може да разбере ревността и обсебващото поведение на Скорпиона.

Тези два знака могат да стигнат до патова ситуация, в която никой от двамата не иска да се предаде. Ако връзката им е само сексуална, има добри шансове. Извън спалнята обаче ще се нараняват един друг.

Цялата статия - четете ТУК!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес