Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои три зодии могат да очакват успех тази година заради покровителството на Юпитер?

14 май 2022, 12:45 часа

Тази година определено не ни носи много добри новини до момента, но за някои зодии тя ще бъде много благодатна. За три от зодиакалните знаци периодите, в които попадат под опеката на Юпитер като планета в техния дом, ще бъдат много успешни и силни. Тези периоди ще са свързани с вземането на много важни житейски решения, които ще дадат добри резултати и всички нови начинания ще имат добър край. Вижте кои са трите зодии, за които това важи: 

Риби

Това като цяло е годината на Рибите. Нашите водни приятели имаха успешен старт на годината, който след това леко забави ход, но това е само, за да се засилят отново във втората половина на 2022-ра. Единствената пречка пред тях са съмненията в собствените им възможности и проблемите с ефективната комуникация, които може да имат с някои колеги. Рибите ги очакват добри дни от гледна точка на завършване на някои отдавна започнати проекти, както и неочаквани финансови постъпления. Това е годината, в която те ще сбъднат и доста мечти свързани с пътувания и нови преживявания. 

Стрелец

Стрелците се славят като галеници на съдбата, но тази година звездите наистина се подреждат добре за тях. Те трябва да запомнят само едно нещо - да следват своята стратегия и да нареждат приоритетите си според нея. Претрупването с работа, импулсивните действия с очакване за бързи резултати и разсейването няма да работят за тях. Просто трябва да седнат, да стиснат зъби и да изчакат прехода, за да стигнат до желаната си цел. Това може да отнеме няколко месеца, но най-накрая ще са там, където наистина са искали да бъдат. 

Овен

Сега навлизаме в силния период за Овена. Овните имаха някои колебания в личния си живот, но вече са загърбили (или предстои да го направят) неприятните спомени и огорчението от старите връзки. В работно отношение те са на върха, но търсят подобрение на любовния фронт. За хората, които са сами това означава намиране на партньор, който да ги разбира и подкрепя, а за обвързаните - следващата стъпка в отношенията - брак, дете или нещо друго. В крайна сметка това не зависи само от Овните и ако целите им не се постигнат, те трябва добре да преосмислят бъдещето на отношенията, в които се намират. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес