Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-верните ви приятели, според зодиите

11 февруари 2021, 10:30 часа

„Приятел е този, който знае песента на сърцето ти и може да ти я запее дори, когато си я забравил.”

- Дейв Бари

Представителите на някои от зодиакалните знаци са верни на приятелството и за нищо на света не са склонни да ви предадат, ако вече сте спечелили тяхното доверие.

Кои обаче са те, тепърва ще разберете:

Стрелец

Ако до себе си имате човек Стрелец, не се отказвайте от това приятелство. Стрелците са хора, които имат високи критерии и изисквания. Не се доверяват току – така, но повярват ли във вас, ще ви подкрепят безотказно.

Вижте кои са петте зодиакални знаци с най-много приятели

Те винаги се стремят да извадят целия потенциал на показ у хората, които ценят и обичат. Винаги мислят за действията си, така че да не позволят те да засегнат околните. Мъдри и дълбокомислещи хора са.

Стените, пазещи сърцето им, са много стабилни. Веднъж пробиете ли ги, ще сте част от техния живот.

Риби

По природа представителите на зодия Риби са изключително чувствителни хора. В началото изглеждат прекомерно сдържани и срамежливи и навярно това ще ви накара да мислите, че не ви искат за приятели.

Те обаче обичат да наблюдават случващото се отстрани. Използват по-малко думи и повече действия. Ако имате приятел Риби в живота си, то навярно знаете това.

Най-лошите качества на зодиите като приятели

За тях езикът на тялото е много важен. Състрадателни са и винаги са готови да ви се извинят първи, ако виждат, че са сгрешили. Те са страхотни приятели и не си позволявайте лукса да ги загубите!

Козирог

За тях се знае, че са родени перфекционисти. Готови са да обърнат гръб на всички, ако трябва да те защитят. Понякога обаче е трудно да се разчита на тях, защото са много добри в укриването. Ако обаче спечелиш сърцето им, знай че имаш много рядък човек до себе си.

Везни

Това са най-добрите зодии. Мили, чистосърдечни и добри. Готови са винаги да помогнат, ако е нужно. Никога няма да ви предадат, няма и да ви наранят. Не обичат да влизат в конфликти, но ако се налага да ви защитят, със сигурност ще го направят.

Можете да се радвате на приятелството си с представители на този зодиакален знак. Бъдете по-внимателни с тях, защото лесно можете да ги нараните и прогоните от себе си.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес