Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-токсичните двойки в зодиака

23 май 2023, 08:45 часа

Някои двойки се напасват като парченца от пъзел, но има и такива, които събрани заедно формират изключитлено токсична двойка. Поотдлено може да са съвършено прекрасни хора, но заедно са пълна катастрофа. Колкото и работа да влагат във връзката си, те никога не могат да бъдат щастливи заедно. В крайна сметка любовта не е единствената съставка, от която една връзка се нуждае, за да процъфтява.

Ето най-лошите комбинации от астрологични знаци, които трябва да избягвате.

1. Овен и Телец

Овен и Телец са две зодии, които са много упорити по природа. И двата знака са възвишени и никога няма да слязат от високото, за да проведат подходяща дискусия. Ако влязат в битка, те ще изчакат другият да се извини пръв и когато никой от тях не го направи, това ще доведе до неприятни последствия и за двете страни. Тъй като Овен и Телец нямат комуникативни умения, те са една от най-токсичните двойки на зодиака.

Мъжките момичета на зодиака – кои са те?

2. Телец и Стрелец

Тези две зодии заедно са пълна катастрофа, защото нямат нищо общо. Телецът е приземен и предпочита да води тих и спокоен живот, докато Стрелецът е за приключенията и купоните. Телците харесват Стрелците заради тяхната бурна натура, но бързо разбират, че да накарат огнения знак да се установи не е лесно. Противоположностите могат да се привличат, но те обикновено са най-токсичните двойки на зодиака.

3. Близнаци и Дева

Близнаци и Дева са страхотни в началото, но са сред несъвместимите зодии. Между двата знака обаче има незабавно неоспоримо привличане, което е трудно да се пренебрегне. Истинските проблеми започват, когато приключи така наречената фаза на медения месец. Близнаците са доста нерешителен знак с идеалистичен подход към живота. Девата е по-скоро практична. Те са перфекционисти по природа и са прекарали целия си живот в работа за постигане на целите си, без да се смущават от препятствията. Кавалерското отношение на Близнаците подлудява Девата.

Силата на Слънцето: Защо е важен знака на зодиака и на какво влияе?

4. Рак и Водолей

Ракът е много емоционална зодия, така че те се нуждаят от партньор, който може да се справи с промените в настроението им и да им съчувства, когато е необходимо. Докато Водолеят от своя страна мрази хора, които имат толкова много чувства. Те предпочитат тези, които са емоционално независими и може да се разчита на тях, когато нещата станат тежки. Ракът неизменно става зависим и нуждаещ се във връзката, което всъщност е най-лошият кошмар на Водолея.

5. Лъв и Скорпион

Лъв и Скорпион се събират с много пищност и слава. Те са тези, които публикуват глупави публикации в социалните мрежи и което кара хората да искат да имат това, което двете зодии споделят. Тези две силни зодии вярват, че всеки от тях винаги е прав, така че те никога не са тези, които правят компромис. И Лъвът, и Скорпионът са постоянно въвлечени в борба за власт и отказват да отстъпят. Те предпочитат да гледат как връзката им се разпада, отколкото да се извинят и да се променят.

6. Риби и Везни

Везни и Риби са два полюса, освен когато става въпрос за недостатъци. Риби искат някой мек и нежен, докато Везни се надяват на партньор, който е силен и решителен. Везните са открито сексуални, но Рибите са склонни да бъдат срамежливи. Двата звездни знака просто не си пасват, но това, което ги прави наистина токсична двойка е, че те вдъхновяват най-лошото един в друг. Риби и Везни заедно вземат едни от най-лошите решения.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес