Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-съвместимите двойки според зодиака?

13 януари 2017, 14:20 часа

Ето кои зодии създават най-здравите и щастливи връзки!

Овен и Стрелец

И двата знака са много активни, обичат различни дейности и нови преживявания. И двамата са много независими и отворени, дори дръзки. Ако всеки получава това, което иска, могат да комуникират на едно ниво. Техният живот никога няма да бъде скучен и няма съмнение, че те няма да се превърнат в отегчителна семейна двойка. Те си приличат по толкова много неща и това ги прави изключително съвместими.

Телец и Везни

Телците са твърдоглави, Везните са по-меки в действията си. Везните ще оценят решителността и лоялността на Телеца, а тяхната способност да правят компромиси ще предотврати сблъсъци с легендарния му инат. Слабите места на единия са силните на другия, затова тяхната двойка ще функционира добре.

Близнаци и Водолей

И двата знака могат да говорят, говорят, говорят. Ценят своята независимост и интелект и имат нужда от много стимулиране, за да не се отегчат. Имат много общи неща – държат на приятелите си, приятелски настроени са като цяло и имат страхотно чувство за хумор. Двустранната природа на Близнаците ще очарова Водолея, а уникалната гледна точка на Водолея е интригуваща за Близнаците. Това е двойка, която всеки би искал да покани на своето парти.

Рак и Телец

Ракът се нуждае от някой, от когото да зависи и който наистина да го изслушва. Телецът ще направи и двете. И двамата ценят дома, семейството и комфорта повече от повърхностния блясък. Телецът дава на Рака стабилност, а Ракът дава на Телеца любовта, от която се нуждае. Тяхната съвместимост е като пъзел – някои парчета са със странна форма, но си пасват.

Останалите подходящи двойки според зодиака, вижте ТУК!

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес