Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са актуалните маникюри за тази година?

23 февруари 2021, 22:05 часа

През 2021 година много от табутата по отношение на декорацията на нокти ще паднат. Актуалните маникюри тази година са дръзки, ексцентрични, секси и бляскави. През следващите месеци ще можем да експериментираме с всякакви цветове и текстури. Продължете да четете, за да разберете как да сте в крак с модата и на какви декорации да заложите!

Френски маникюр

Номер 1 за 2021 година остава френският маникюр, само че тук  класическите снежно бели връхчета ще бъдат заменени с цветни такива. Брокатът също се се ползва като завършек и смел акцент във френския маникюр.

Маникюр с матов лак

Матовият маникюр беше изключително популярен през изминалата година и сега няма да отстъпи. Той е много женствен, семпъл и стилен. Прекрасен е за елегантна визия.

Маникюр в различни цветове

Ако допреди 15 години ноктите, оцветени в различни багри, се считаха за детински или признак за лош вкус, то сега маникюрът в различни цветове нашумява много.

3D маникюр

3D ефектът в украсата на ноктите може да се постигне чрез камъчета, стикери, мъниста или други специални миниатюрни елементи за нокти. Той е характерен за момичетата, които обичат да приковават погледите.

Животински принтове

Маникюрът с шарки на животни продължава да е актуален, само че леопардовите щампи биват изместени от петната на кравичките. Белите нокти с черни шарки са забавни и закачливи.

Маникюр с брокат

Брокатената пудра за нокти позволи създаването на истински шедьоври с нокътната плочка. Имайте предвид обаче, че брокатът трябва да се използва пестеливо и само като акцент в маникюра, за да не изглежда украсата на ноктите кичозна и евтина. 

Сезонен маникюр

И през 2021 година маникюрът ще е повлиян от сезоните и празниците. През Великден и пролетните дни ще са на мода зайчетата, цветята и полка точките. През лятото маникюрът ще е с котвички, морски кончета, птици фламинго, палми, рибки и други морски мотиви. През есента ще се наложат кафявото, златистото, жълтото и оранжевото, които създават топло настроение в хладните и мрачни дни. През зимата ще е модерен маникюрът в бял и червен цвят, декориран с коледни мотиви като снежинки, снежни човеци и еленчета.

Маникюр с имена на брандове

Според модните експерти и специалистите по красота тази година ще са много актуални дългите нокти с бадемова форма, върху които са изобразени имената на известни модни титани.

Маникюр с геометрични линии

Линиите, триъгълниците и кръгчетата ще са предпочитани мотиви в маникюрите и сега. Освен тях продължават да се налагат елементи тип мандала, капан за сънища и други отличителни белези на бохо стила.

Какъвто и маникюр да изберете през 2021 година водете се от собственото си усещане за мода и красота. Тенденциите в днешно време са толкова разчупени и разнообразни, че всяко момиче може да открие стил, чрез който да изрази себе си най-добре.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес