Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои числа привличат ПАРИТЕ в живота ни

19 януари 2022, 12:49 часа

Има числа, които са способни да привлекат парите към вас. Нужно е обаче да ги запишете на лист хартия, да го сгънете прилежно и да го оставите в някоя от преградите в портфейла си. Запомнете, че никой не трябва да знае за този магически ритуал, който сте изпълнили. В противен случай ще забраните на енергията на числата да действа в правилната посока.

Какво значат различните числа?

Едно

Това е числото на загубите. Ако искате да забогатеете, никога не си представяйте суми, започващи с цифрата 1. Категорично не е желателно върху листа хартия да изписвате това число.

Две

Две също не е добро число, асоциира се с бедност. Ако започвате работа, не искайте заплата, започваща с цифрата 2. Така се обричате на нищета.

Три

Това е идеалното число, което да изпишете върху вашия лист. Всяка една сума, която започва с цифрата 3, ще ви донесе късмет. Не е желателно да спестявате суми, започващи с три, по-добре да ги похарчите. Така много скоро, парите отново ще се върнат при вас.

Четири

Перфектното число, символизиращо стабилност. Към тройката, можете съвсем спокойно да добавите и една четворка.

Ангелски числа: Какво означават и защо ги виждате?

Пет

Пет символизира и риска, и удоволствията. Ако често залагате и чакате да разберете дали сте спечелили, запишете цифрата и сложете листа в портфейла си. Това ще ви донесе късмет.

Шест

Числото 6 привлича сумата, от която се нуждаете. Не очаквайте някакви космически приходи, но по-важно е, че няма да тънете в нищета и да се чувствате като в задънена улица.

Седем

Що се отнася до материалното благосъстояние, това число няма да ви донесе късмет.

Осем

Това е числото на големите възможности. Ако се надявате на големи суми в дългосрочен план, не се колебайте да запишете цифрата 8 върху вашия лист.

Девет

Девет е число, което привлича подаръци. Ако искате да получите конкретна сума пари като подарък, впишете числото върху листа, сгънете го и го пъхнете в портфейла си. Много скоро ще сте приятно изненадани.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес