Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кое ще е най-важното за зодия Водолей през новата 2023 година

19 декември 2022, 08:10 часа

Следващата година за Водолеите ще бъде период на иновации. Те ще могат да започнат нов проект или да получат достъп до нова, по-печеливша работа. Възможен е изцяло нов професионален опит.

Сферата на финансите ще ви позволи да прекарате почти цялата година без силни сътресения и притеснения. Възможна е и завладяваща и вълнуваща нова глава в личната сфера. Бунт от фантазия и приключения ще ви позволи да изберете всичко по ваш вкус.

Предстоящата година на черната водна котка или заек е важна по много причини. Дългосрочните тенденции се определят от бавни и социални планети и три от тях променят знака си тази година, като по този начин променят нашата реалност.

Всички вече са чували за настъпването на ерата на Водолея. Именно съвпадът на Сатурн, Юпитер и Плутон през 2020 г. даде трамплин за скок в нова ера, но това беше само скок, но 2023 г. е първото попадане в него.

Най-отдалечената от Слънцето планета, Плутон, ще навлезе във Водолей на 23 март 2023 г., отбелязвайки официалното начало на нова ера. Плутон е планетата на трансформацията, прераждането, скритата от погледа смърт, планетата на влиянието върху масите, нейният символ е възкръсващият Феникс.

Това, което ще бъде засадено през 2023 г., тези първи кълнове ще дадат цвят и плод до 2044 г., така че следващата година е много важна. Във Водолей Плутон се трансформира драматично, революционно, непредвидимо. Можем да надникнем в миналото, за да разберем природата на събитията, случили се, когато планетата вече е била в този знак.

От една страна, Водолеят има късмет, че Сатурн най-накрая напуска този приятелски знак през март, който ни създава различни ограничения и трудности в продължение на две години и половина, но Плутон влиза в този знак за 20 години, а Водолей, роден през първите два дни , вече усещат трансформиращото му влияние. Навлизаме в един нов свят, в който Водолеите ще го популяризират чрез нови идеи, изобретения, открития. Водолей, не се страхувай от промяната - върви напред!

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес