Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кое е най-подходящото облекло за ударен старт на Новата година?

25 декември 2022, 22:27 часа

Сигурно сте чували за съществуването на техники, които ни помагат да вдъхнем живот на нашите най-съкровени мисли и желания. Но знаете ли, че един от начините да постигнем това е чрез дрехите и цветовете? Конкретни цветове отговарят на определени чувства и намерения. Ако носите тези цветове, вие може да сбъднете мечтите си. Особено въздействащо е това в дни с магическа сила като Ново година. Новогодишната вечер е особено силна и създава и добавя добри вибрации в живота ни с минимални усилия.

Първата стъпка е да се вдъхновите, като се фокусирате върху мечтите и стремежите си за 2023. След това оставете Вселената да си свърши работата чрез цветна магия. За да превърнете най-съкровените си мечти в реалност през идната година, прочетете следващите редове, преди да изберете тоалета си за новогодишната нощ. 

Розово за любов

Много от нас жадуват за любов в живота си. Ако искате любовта да не ви подмине през идната година, облечете се в който и да е нюанс на розовото в новогодишната нощ. Ако сте необвързани, облечете се в розово и любовта ще почука на вратата ви през 2023. Ако сте обвързани, облечете се в розово, за да стане връзката ви още по-силна и пламенна.

Това е перфектният подарък за всяка зодия

Лилаво за сила и мъдрост

Ако искате да увеличите властта и силата си през 2023, облечете се в лилаво. Магията на този кралски цвят ще е още по-силна, ако изберете дрехи от сатен или кадифе. Лилавото ще ви помогне да се потопите в духовната сфера, да прегърнете философията на висшия разум, да придобиете мъдрост през идната година.

Сребристо за сбъдване на мечтите

Сребристият цвят има силата да повишава мотивацията. Помага ни да придобием яснота и сила във всичко, което правим и да постигнем нужните промени, за да направим живота си по-добър. Тъй като е в съзвучие с цвета на луната, сребърният цвят съдейства за лична и емоционална трансформация. Среброто е и цветът на мечтите, носете го при новолуние или пълнолуние и ще имате вълшебна година.

Ето подарък! 3 зодии, които имат шанс да забогатеят точно в новогодишната нощ

Златисто за баланс и хармония

Златото е цветът на богатството и кралските особи. Добавете златисти нюанси или се облечете изцяло в златисто в новогодишната нощ, за да привлечете всичко най-вълнуващо в живота си. Златото ни позволява да мислим в по-широка перспектива и ни помага да разберем как да израстваме през идната година. Един златист детайл в работното облекло е достатъчен, за да донесе хармония в душата ви.

Синьо за благополучие и спокойствие

Синьото е цветът на позитивните вибрации. Синьото означава лоялност, позитивизъм и е особено подходящо за израстване в кариерата и повишаване на професионалния статус. Синьото вдъхва увереност на тези, които го носят. Освен това, има силата да увеличава интуицията и благополучието. Доказано е, че синьото понижава кръвното налягане, което го прави идеалния цвят за намаляване на стреса през новата 2023.

Тези зодии обичат да правят екстравагантни подаръци!

Червено за постигане на целите

Червеното е цветът на страстта и желанията и помага да постигнете всичките си цели. С необходимата решителност, може да проявим най-истинските си и дълбоки стремежи, ако носим червено. За да превърнете магията в реалност през 2023, облечете се в червено и вече уверено може да задействате плановете си за следващата година

Зелено за богатство и изобилие

Зеленият цвят (особено изумруденото зелено) привлича богатство и просперитет. Облечете се в зелено и новата година ще дойде при вас с пари и изобилие. Ако мечтаете банковата ви сметка да набъбне, мечтата ви ще се сбъдне, ако добавите зелени акценти в тоалета си в новогодишната нощ. Това е и цветът за преодоляване на разбито сърце.

Помислете какво искате от новата 2023 година, заредете се с увереност и позитивизъм, помогнете си с подходящите цветове и вярвайте, че мечтите ви ще се сбъднат.

Милена Зънзова
Милена Зънзова Отговорен редактор
Новините днес