Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кое число ви носи ЛЮБОВ и ПАРИ според зодията

01 март 2022, 06:45 часа

И сами знаете, че понякога астрологията и нумерологията вървят ръка за ръка. Това са две свръх абстрактни материи, които от векове наред вълнуват човечеството и го подканват да си задава купища въпроси.

Днес ще споделим пред вас кое е числото на всяка зодия, което й носи най-много късмет. Сигурни сме, че ще ви изненадаме, ако до този момент не сте надниквали отблизо в нумерологията.

Ето кое е късметлийското число на всеки зодиакален знак:

1

Това число влияе най-много на хората, които са родени под знака Лъв. 1 е числото на Слънцето. За предпочитане е Лъвовете да се пазят от числото 2, защото именно то ще ги тласка към неуспех.

2

Това е късметлийското число на представителите на зодия Рак. То им носи щастие, любов и пари. Винаги може да разчитат на него, ако се нуждаят от повече късмет.

3

3 е щастливото число на Овните и Скорпионите. Ако са в работната среда или се намират в друга сфера, където има конкуренция, представителите на тази зодия е добре да се оградят с тройки.

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАРТ

4

Това число е обвързано с енергията на знанията. То е щастливо за Близнака и Девата. Важно е обаче да се спомене, че на тези два зодиакални знака късмет може да донесе и фаталното число 13.

5

Енергията на това число е подобна като при единицата. То обаче влияе най-силно на представителите на зодия Стрелец.

 6

Числото носи най-много хармония на Везните и Телеца. Помага им изключително много в любовта.

7

Числото носи най-много късмет на Козирога. Представителите на зодията ще се справят с лекота с трудностите.

8

Осем е щастливото число на представителите на зодия Водолей. Благодарение на това число зодия Водолей черпи енергия от невидими за останалите измерения. 8 е числото на оригиналните и различни хора.

9

Това е числото на зрелостта и най-много късмет носи на представителите на зодия Риби.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес