Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Класация на 5-те най-токсични зодиакални знаци

15 ноември 2022, 22:05 часа

Едва ли в наши дни има човек, който в любовните си преживявания да не се е сблъсквал с токсичен партньор. Обикновено те се разпознават по-късно, след като “розовият” момент на връзката е отминал. Най-типично за токсичните личности е, че те са изкусни манипулатори, омаловажават ви, използват ви, твърде егоцентрични са, обичат да доминират и да ви критикуват и т.н. Списъкът, за нещастие, може да се окаже безкраен. Възможно ли е обаче токсичността да се дължи на зодиакалния знак? Разбира се, че да. 

5 най-токсични зодии

И за да потвърдим казаното, в следващите редове ви представяме класацията на астролозите относно ТОП 5 най-токсични знаци в зодиака.

Скорпион

Вероятно всички сте очаквали именно Скорпионите да заемат челна позиция и има защо. Те са наистина отлични манипулатори, не се притесняват да се държат грубо и надменно, както и да ви съдят в лицето. Представителите на този знак общуват с езика на цинизма и сарказма. Те са песимисти по душа и в голям процент от времето са мрачни. Не успяват да се радват истински на живота. Подлагат всичко под съмнение и много трудно се доверяват на нови хора. Не приемат ничие друго мнение за вярно или по-правилно от тяхното.

Токсичните навици на 12-те знака на Зодиака

Водолей

Представителите на този знак се славят като бунтари и свободолюбиви личности. Водолеите не се нуждаят от много хора покрай тях и дори се наслаждават на самотата си. Те се забавляват, когато престъпват границите на закона или разклащат установените социални норми в тяхното общество. Тези хора са наистина интелигентни и ще направят всичко по силите си, за да разберете и отбележите това. Обичат да бъдат лидери.

Рак

Токсичната черта на Раците определено е тяхната емоционалност. Тя ги прави твърде нестабилни, чувствителни и дори в някои ситуации - инфантилни. Представителите на този знак драматизират и плачат дори за най-дребната разправия. Чрез сълзите си те си спечелват винаги ролята на жертвеното агънце и обират симпатиите на околните. Това е и техният начин да се спасят, когато са виновни.

Зодиите, които са като магнит за токсични хора

Козирог

Представителите на този знак биват определяни като токсични поради твърде високите им амбиции - за да бъдат лидери във всяко нещо, те биха направили и невъзможното, дори целта да не е особено смислена. Чувството им за превъзходство взема превес над чистото им съзнание. Освен това Козирозите винаги са прави, никога няма да признаят поражението или грешката си, а това понякога им струва загубата на верен приятел/любим човек.

Овен

Овните включват агресивния състезателен дух веднага щом усетят конкуренция наблизо. Те са твърде груби и буйни, когато са нервни и не мислят адекватно, като понякога правят наистина сериозни грешки, за които няма прошка.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес