Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Китайски хороскоп за май: Най-успешните и неблагоприятни дни през месеца

30 април 2022, 08:15 часа

През май ще доминира Дървесната змия, отличаваща се с остроумие и отзивчивост, но без да забравя за безопасността си. Предпазливостта е една от основните характеристики на представителя на този знак. Тя го проявява дори в общуването с най-близките си приятели и роднини.

За да избегнете много неприятности, по-добре е да не бъдете прекалено отворени през май и да не се налагате със съвети на другите. Змията не е безразлична към всичко, свързано с изкуството, така че през последния месец на пролетта мнозина може да се заинтересуват от тази област, споделят експерти.

Дървесната змия не се разбира добре с Тигъра и Прасето и това може да повлияе на взаимоотношенията в личния живот на родените под тези знаци. Също през май те се сблъскват с проблеми в работата. Родените под знаците на Дракона, Петела и Вола ще хванат късмета за опашката. Май ще им даде уникални възможности да подобрят финансовото си състояние.

За Змията и Кучето май ще е време да се потопят в решаването на собствените си проблеми и да изследват вътрешния си свят, докато Заекът и Козата могат да се потопят в илюзии. Трябва да бъдат смели и да свалят розовите си очила, за да видят истинското състояние на нещата. Плъховете, конете и маймуните ще могат да постигнат много през май и да сбъднат мечтите си, но при едно условие – ако смелостта и инициативата поемат кормилото.

Благоприятни дни на май

2 май е чудесен ден за пътуване.

8 май е времето да се опитате да изградите отношения с близки и да разрешите дългогодишни конфликти.

24 май е денят, в който си струва да разрешите натрупаните проблеми.

29 май не обещава проблеми, ако решите да участвате в приключения и не бива да отказвате интересни оферти.

Нещастни майски дни

3 май е ден, който може да донесе проблеми в работата. Струва си да сведете комуникацията с колегите до минимум и да не споделяте тайни с тях.

На 19 май е по-добре да откажете решаването на финансови въпроси.

31 май е неблагоприятен ден, може да стане най-трудният през месеца.

Подреждането на звездите през пролетта ще бъде благоприятно за трите знака на източния зодиак. Хората, родени в определени години, ще могат да успеят на работното място.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес