Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата 5-11 юли

05 юли 2021, 06:44 часа

Според картите таро седмицата( 5 - 11 юли) ще бъде трудна и непредсказуема.
За някои хора прогнозите са за пълна промяна в посоката на движение, докато други ги очакват проблеми с близките.

Понеделник - Магьосник

Картата вещае напрегнат, но същевременно продуктивен ден. Да, ще трябва да работите усилено и за да изпълните някои задачи. Но същевременно с това трудът ви ще бъде оценен. Важното е да не се отказвате и да запазите увереност в собствените си способности.

Вторник - Цар на пръчките

През по-голямата част от деня ще се чувствате така, сякаш някой ви е дал крила. Но все пак е важно да не губите почва под краката си - ако летите твърде високо, ще ви заболи повече, ако паднете. Бъдете максимално внимателни.

Сряда - Девет чаши

Според арканата сряда е ден на морално дарение. Нещо неприятно се е случило по-рано в живота ви. Това събитие би могло да събори морала ви, но за щастие всичко това ще е временно. Животът на мнозина ще се промени.

Четвъртък - Пет пръчки

На този ден някои хора ще бъдат изправени пред важен избор. Не забравяйте, че ако имате нужда от подкрепа, ще я получите, само ако го заявите открито.

Петък - Асо пентакли

Обърнете внимание на вътрешното си състояние. Необходимо е да положите усилия, за да възстановите емоционалния си баланс. Не бива да се изневерявате за дреболии, защото всичко в живота протича както обикновено.

Събота - Императрица

Внимателно обмисляйте всяка своя крачка, за да не си навлечете неприятности. Вероятно се отнасяте твърде несериозно към обещанията си или сте наранили някого. Опитайте се да разберете какво не е наред и коригирайте грешката си възможно най-скоро.

Неделя - Шестица жезли

Денят ще донесе ярка победа на някои. Картата вещае успех и триумф, което означава, че положените усилия не са били напразни.

Не се напрягайте, за да постигнете заветната си цел. В противен случай късметът ще ви се изплъзне със светкавична скорост.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес