Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 8 януари

07 януари 2021, 16:46 часа

Денят на 8 януари ще премине под влиянието на таро карта "Четирите пръчки".

Тя носи усещането за сигурност и вътрешно спокойствие. Сега е моментът да се почувствате освободени от всякакви задължения и условия и да ги оставите в миналото.

Четворките са интровертни карти и се свързват със затваряне в себе си. Но "Четирите пръчки" се считат за изключение. Арканата се свързва с откритост, гостоприемство, нови срещи и приятелски събирания.

Съответства на период на мир и спокойствие, през който се отваряме към живота и неговите радости. Ние сме уверени в собствената си безопасност, затова сме готови да напуснем „крепостните стени“ и да излезем навън. Картата се тълкува като общуване, забавление, удоволствие, нови запознанства, чувство за дълбока връзка с други хора и социална значимост.

Ето какво влияние ще окаже тя върху различните сфери на живота ни в деня на 8 януари 2021 година.

Работа

Арканата вещае успешно приключване на даде проект и подобаващо отпразнуване на постигнатия успех.

Всъщност това не е карта за работа - по-скоро тя се свързва с временно освобождаване от отговорност.

Но същевременно е повод за радост в работата заради постигнатите резултати.

Любов и взаимоотношения

Картата "Четирите пръчки" до голяма степен е отражение на енергийния закон, според който в живота си привличаме хора, които ни допълват на нивото, на което самите ние сме.

Тази аркана вещае щастие, стабилност, оптимално развитие на отношенията. Тя се свързва и с готовността да отворите сърцето си за любовта - да срещнете сродната душа, да направите подарък на любимия и да прекарате незабравими мигове с него.

Пари

"Четворка пръчки" означава материален поглед върху живота ни. Тя е картата на разходите, които правим за себе си, за да реализираме собствените си желания. Описва ситуацията на просперитет и личен комфорт.

Тя се свързва с най-подходящия момент за покупка на жилище.

Здраве

"Четворка пръчки" вещае добро здраве и възстановяване от заболяване.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес