Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 6 януари

05 януари 2021, 17:30 часа

Карта "Магьосникът" от колодата на таро определя събитията и преживяванията ни в деня на 6 януари 2021 година.

Тя иска да ни каже, че времето на чакане и бездействие явно е приключило. Появяват се нови възможности за решаване на стари проблеми и постигане на поставените цели.

"Магьосникът" е изключително енергийно наситена и позитивна карта, която привлича само положителни събития в живота ни. Тя се свързва със способността да контролираме хода на събитията.

Разтегнете волята и ума си и можете да подчините елементите в играта - хората, ресурсите и движещите сили. Просто се опитайте да уловите мига! Това е рядка възможност да трансформирате ситуацията, да преминете към качествено ново ниво на битие, да надминете себе си, да овладеете нови сфери на живота, да достигнете нови висоти (материални, интелектуални, романтични, творчески, духовни - каквито и да е).

"Магьосникът", като първа карта от първите седем, винаги означава началото на нов период от живота, когато все още нищо не е решено и не са допуснати грешки. Ето какво влияние ще окаже тази карта върху различните сфери на живота ни. 

Работа

"Магьосникът" предвещава завладяването на нови върхове в някакъв бизнес. Тази карта набляга на професионализма, уменията, притежаването на много знания, умения и конкурентни предимства.

Любов и взаимоотношения

Както при всичко останало, така и в любовта "Магьосникът" ни казва, че притежаваме силата да трансформираме ситуацията в желаната посока - да намерим своята половина, да се разведем с неподходящия партньор и да започнем живота си отначало. 

Пари 

Арканата говори за печалба чрез предприемачество. Но нищо няма да дойде без усилия. "Магьосникът" активно да се справя с паричните проблеми и слага ред във финансите.

Здраве

Тази карта олицетворява жизнеността и ясно показва, че човек е в отлична форма. В съвременните интерпретации се смята, че "Магьосникът" предвещава благоприятен резултат от лечението, но не забравяйте, че физическото и психичното здраве са тясно свързани.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес