Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 5 януари

04 януари 2021, 17:05 часа

Събитията в живота ни и емоциите, които ще изпитаме в деня на 5 януари 2021 година, ще са подвластни на таро карта "Влюбените" или "Любовниците", както още я наричат.

Това е най-сложната аркана в таро колодата. Нейното основно значение се свързва с избора. А той винаги е труден, когато душата буквално се разкъсва между две алтернативи - между миналото и бъдещето, между старото и новото, между капризите и задълженията. Вътрешноличностният конфликт е това, което "Влюбените" предвещават.

Това е картата на разклона на пътя, който се превръща в предизвикателство. Картата на свободата на избора - с всяка своя стъпка човек е изправен пред дилема, да действа по един или друг начин.

Друго значение на картата е свободата, защото човек, който не е свободен, няма право на избор. Тя също така говори за отговорността от последиците след избора.

Като цяло тази карта символизира неразривността на свободата и отговорността.

Ето какво влияние ще окаже таро картата "Влюбените" върху различните сфери на живота ни в деня на 5 януари 2021 г.

Работа

Арканата се свързва с необходимостта да се избира между два пътя в живота, две професии, две области на дейност. Често тя се тълкува като изкушение хобито да се превърне в работа, която носи приходи. Картата показва мъдри решения, удоволствие от работата и избиране на правилния път в кариерата.

Любов и взаимоотношения

Това е картата на дълбоките чувства и на отговорния избор, когато гласът на сърцето подсказва верния път. Тя се тълкува като пълна искреност, следваща зова на сърцето и силата на истинската любов.

Арканата вещае запазването и укрепването на старото. Тя се свързва с обещанието за романтично начало и установяването на нови взаимоотношения. Вещае взаимност и хармония в отношенията, привързаност и отдаденост.

Пари

Има голяма вероятност за реализиране на печалба в резултат на съюз с партньор. Може би съпруг или любим човек ще окажат съществена помощ.

Здраве

Вероятно друг човек е най-доброто "лекарство" за здравето на хората със здравословни проблеми и е добре те да прекарват повече време с него.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес