Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 29 декември

28 декември 2020, 17:14 часа

Таро карта "Осмица пентакли" ще е определяща за преживяванията и събитията в живота ни в деня на 29 декември 2020 година.

Тази карта обещава бавен, но стабилен напредък. Всичко ще се случва според очакванията ни, но ще изисква внимание към детайлите

Арканата вещае изключителна концентрация и пълно потапяне в работата.

Традиционно "Осмица пентакли" се свързва с качества като скромност, отговорност и искреност.

В най-лошия случай тя вещае работохолизъм, заради който пренебрегваме всичко в живота си.

Ето какво влияние ще окаже таро карта "Осмица пентакли" върху различните сфери на живота ни.

Работа

Картата се тълкува като интензивна работа, пълно потапяне в нея и усърдно изпълнение на задълженията. Свързва се с получаване на допълнителни знания и умения.

"Осмица пентакли" вещае старт на нов проект в непозната област. Първоначално трябва да отделите време и енергия за придобиване на нови знания, но след това ще се убедите, че резултатът си заслужава.

Любов и взаимоотношения

"Ако искате цветята във вашата градина да ви радват с уханието и красотата си, редовно ги почиствайте от плевели и се грижете за тях", това е съветът на "Осмица пентакли" за любовта и взаимоотношенията ни с околните.

Колкото повече инвестирате във връзката си, толкова повече ще получите. Картата се свързва с подобряване на уменията, необходими за съвместния живот.

"Осмицата Пентакли" е символ на късната любов - тази, която идва след годините на упадък.

Пари

Картата вещае финансова печалба в резултат на талант и упорита работа. Започнатите начинания ще ви отнемат много време и усилия, но резултатът ще си заслужава.

Картата се тълкува и като „финансови пирамиди“, неплатени сметки и просрочени заеми. Свързва се с лихварството и забогатяването за сметка нещастието на другите.

Здраве

Арканата се тълкува като необходимост от възстановяване на здравето.

Това е типична карта за рехабилитация след някакъв вид нараняване или заболяване. Тя отговаря за режими, диети, укрепващи и почистващи процедури.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес