Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 27 декември

26 декември 2020, 17:30 часа

Събитията в деня на 27 декември ще са подвластни на таро карта "Тройка пентакли".

Тя се свързва с не особено шеметен, но постоянен напредък в изпълнението на идеите. Нейното присъствие предполага, че плановете се материализират, замисленото се реализира, мечтите се сбъдват и това се случва благодарение на усилията на самия човек и оценката на другите хора.

Това е карта на конкретни действия, работа, стабилизиране на постигнатото и подреждане на нещата.

"Тройка пентакли" говори за възможността да запретнем ръкави и да се потрудим, за да постигнем отложеното за дълго време или да избягаме от пътя, по който има само пречки.

Изпълнението на проекти, движение напред, развиване на професионални умения, придобиване на солидни знания - това са основните аспекти, в които ще се изрази въздействието на тази карта.

Ето какво влияние ще окаже тя върху различните сфери на живота ни.

Работа

Правилно кариерно ориентиране и намиране на нова работа вещае карта "Тройка пентакли".

Тя се свързва с добре платената работа. Творческата дейност ще донесе осезаема възвръщаемост и ползи. Дори мързелите ще изпитат готовността да се заемат с каквито и да било задачи и да работят непрекъснато.

"Тройка пентакли" вещае стабилизиране на постигнатото и придвижване напред в кариерата.

Финансово състояние

Картата е благоприятна за материалните интереси. Тя се тълкува като подобряване на жизнения стандарт чрез професионален успех, възможност да печелите пари чрез правилното прилагане на вашите знания и умения.

Тази аркана поставя началото на нов финансов цикъл, свързан с доста печеливш бизнес.

Любов и взаимоотношения

"Тройка пентакли" е картата на формирането и възстановяването на взаимоотношенията и стабилността.

Самотните ще направят крачка към друг човек и най-после ще си намерят партньор. Картата може да е индикация за готовност за влизане в нова област на живота.

Здраве

Обичайно значението на "Тройка пентакли" се тълкува като бременност. Но може да показва и промяна в теглото поради нездравословни навици.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес