Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 2 януари

01 януари 2021, 17:09 часа

Събитията и емоциите в живота ни във втория ден от 2021 година ще са силно повлияни от таро карта "Съдът".

Тя вещае успешното приключване на всяка кризисна фаза, избавление от много трудности, както и перспективата да се отървем от всичко, което ни потиска и смазва, само с един замах. Може да се интерпретира още като дългогодишното желание, което ще се сбъдне. Тълкува се и като достигане на по-високо ниво на благосъстояние, както духовно, така и материално.

Ето как ще се отрази таро карта "Съдът" върху различните сфери на живота ни.

Работа

Арканата вещае нова работа, при това за някои тя ще е в чужбина. "Съдът" често се тълкува като знак, че човек трябва да поеме някои задължения и отговорности, свързани с важен въпрос. Може да се изрази като връщане към стари проекти и бизнес, когато след продължителна стагнация е имало промени към по-добро. Макар и по-рядко "Съдът" означава освобождаване от грижи и отговорности, потискащи развитието.

Пари

Във финансов аспект картата вещае радикална промяна.

"Съдът" често се тълкува и като повишено напрежение, съдебни спорове, търгове и необходимост от напускане на настоящото място на пребиваване.

Не е изключено преместване в друг град или дори в друга държава.

Любов и взаимоотношения

Традиционно това е картата на големи промени в личния живот. На практика тя най-често дава шанс да изкупим миналите си грехове, да поправим грешките си и да възстанови хармонията на определено ниво във връзката.

Свързва се с подобряване и подновяване на отношенията, прощаване на стари грехове. "Съдът" вещае изцеление на стари рани, прощаване на враговете и на хората, които са ни причинили болка.

За човек, който е бил дълго време сам, арканата предвещава внезапна поява на сродната душа.

Здраве

По отношение на здравето картата може да говори за подобрение, прилив на енергия, възстановяване след тежко заболяване и справяне с депресията.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес