Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 15 януари

14 януари 2021, 16:53 часа

"Кралят на чашите" е картата от колодата на таро, която ще окаже влияние върху събитията в живота ни в деня на 15 януари. Тя говори за съпричастност и способност за разбиране на чуждите чувства. Свързва се с безкористна помощ.

"Кралят на чашите" може да предвещава, че образован зрял мъж ще ви окаже помощта, от която се нуждаете. В негативен аспект арканата се свързва с пристъпи на отчаяние и меланхолия. Понякога тя предупреждава за риск от измама, скандал или друга беда.

Има голяма вероятност да станете жертва на измамници или да загубите нещо значимо за вас в резултат на нечестни действия на някого.

Ето какво влияние ще окаже "Кралят на чашите" в различните сфери на живота ни в деня на 15 януари.

Работа и пари

Струва си да запомните, че в работата са важни не само уменията и знанията, но и чувството, което влагате в нея.

Картата може също да означава, че сте прекалено уморени от работата си и копнее за промяна. Може би наистина е крайно време да започнете да правите това, което ви харесва най-много.

Любов и взаимоотношения

В това отношение картата обещава период на разцвет на чувствата, тяхното обновяване и евентуален преход към следващото ниво на взаимоотношенията. Не се колебайте да изразите емоциите си. Съобразявайте се единствено с вашите желания и чувства, както и с тези на партньора ви, а не с мнението на другите.

Уважението и доверието са основата, върху която се изграждат отношенията. Не забравяйте това и не позволявайте на партньора ви да загуби уважение към вас. Опитайте се да оправдаете доверието му.

Здраве

Арканата не изключва здравословни проблеми от всякакво естество. Пазете се и обърнете внимание на здравето си.

Съвет на картата

Бъдете дипломатични и дръжте емоциите си под контрол. Концентрирайте се върху създаването на приятна атмосфера у дома и не обръщайте внимание на мнението на другите.

Рискувайте! Започнете нещо ново. Приемете с достойнство, което е неизбежно и не зависи от вас.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес