Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 12 януари

11 януари 2021, 17:10 часа

Таро карта "Асо чаши" ще е определяща за събитията и емоциите ни в деня на 12 януари. В тарологията тя се приема като Свещения Граал и символ на изгубените дарове. Тълкува се като чудесен знак, който се свързва с подарък от Вселената.

Арканата символизира вътрешния мир и хармония. Тя олицетворява духовните ценности, привързаността и дълбоките чувства. Свързва се с любов, приятни емоции, щастие в брака и чисти приятелски отношения, които ви позволяват да се развивате и израствате морално.

Картата обещава началото на период на изобилие не само по отношение на материалните аспекти.

Ето какво влияние ще окаже тя върху различните сфери на живота ни.

Здраве

По отношение на здравето, арканата не се свързва с конкретни проблеми и неразположения. Периодът ще е добър за започване на лечение при установено вече заболяване.

Работа и пари

Арканата се свързва с възможността да правиш това, което обичаш, и да получаваш прилично заплащане за това. Тя е благоприятна за креативни хора. Не е изключено те да получат оферта за участие в нов проект или сътрудничество при изгодни условия. Това е картата на кариерното развитие. Емоционалното удовлетворение кореспондира на вложените усилия и полученото за тях възнаграждение.

Любов и взаимоотношения

"Асо чаши" може да сигнализира за началото на емоционална ситуация, нова връзка, сватба или раждане на дете. Картата предсказва любов, съчувствие и състрадание към другите. Тя съветва да разчитате на собствените си чувства и да следвате повелите на сърцето си.

От друга страна може да се тълкува като предупреждение за затопляне на отношенията, следователно отговорностите не трябва да се пренебрегват. Необходимо е да се образовате на духовно и емоционално ниво. Излъчвайте доброта около себе си, благославяйте другите с добри думи и бъдете щедри. Радвайте се на успеха на околните и подаръците на Вселената няма да закъснеят.

Съвет на картата

Опитайте се да погледнете на света през очите на любовта и състраданието. Бъдете отворени за нуждите на другите.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес