Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 11 януари

10 януари 2021, 17:38 часа

Денят на 11 януари ще премине под влиянието на таро карта "Шут". Тя показва, че в живота на човека започва нов период. Всичко ще се обърне с главата надолу.

Колкото и да е странно, подобна интерпретация няма отрицателен аспект. Бъдете сигурни, че е без значение кой път ще изберете, няма да сгрешите. Пътят ви няма да бъде покрит с рози, но всички неприятности, които ви се случват, ще бъдат от полза и ще ви помогнат да натрупате необходимия опит.

Ето какво влияние ще окаже таро карта "Шут" върху различните сфери на живота ни.

Здравен статус

Обикновено картата говори за бодрост и доста добро физическо здраве. Но същевременно човек е небрежен към себе си, дори при наличието на някои заболявания. В повечето случаи тази небрежност не се свързва с негативни последици под влияние на карта "Шут".

В обърната позиция тя вещае психологическите проблеми и депресия, както и нежеланието на човек да се измъкне от подобно състояние.

Любов

Таро карта "Шут" е символ на несериозност, връзка без отговорност. Под нейно влияние може да се разклатят дори най-силните партньорства или приятелства.

Арканата е символ на радостен живот. Понякога се тълкува като възраждане на любовта в брака, разпалване на стари чувства и раждане на дете.

Работа и финанси

Колкото и странно да звучи в работната сфера е по-добре е да действате на случаен принцип, отколкото да премисляте дълго действията си. Този съвет не се отнася за големи проекти. Ако човек, който се идентифицира с картата на "Шут", използва своите творчески способности и разчита на интуицията си, тогава той ще успее.

Съвет на картата

Помислете какво бихте искали да промените в живота си и от какво се страхувате. Какво наистина ви плаши? Доверете се на собствените си инстинкти и вярвайте в мечтите. Не забравяйте, че който не рискува, той не пие шампанско.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес