Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв е перфектният подарък за него според зодията

19 декември 2021, 14:30 часа

Коледа все повече наближава, а ние вече сме направили списък с подаръците, които ще вземем или поне основните неща. Ако обаче сте от хората, които са се изчерпили и не знаят какво да вземат тази година, то се обърнете за помощ към звездите. В следващите редове ще посочим няколко варианта за подарък според зодията, които можете да приложите успешно и за вашите хора.

Овен

Те съчетание между огън и желязо. Освен това са силно спортни личности. Поради тази причина можете да им вземете спортен аксесоар или пък билети за спортен мач. Все ще бъдат доволни от получения подарък. Също така, аксесоари за автомобила също са подходящи за този знак.

Телец

Този знак е управляван от Венера. Поради тази причина мъжът телец е романтичен, чувствителен, обича лукса и почивките. Бихте го впечатлили, ако му подарите билет за културно събитие, семинар, музикални дискове.

Ако искате да поднесете дреха, то знайте, че мъжът Телец оценява качеството. Не забравяйте и за малките романтични жестове като кутия бонбон, вино, ягоди и други.

Близнаци

Мъжете близнаци обичат да четат образователна литература, така че можете да му вземете нещо с енциклопедичен характер или философска. Обича и да пътува, така че можете да вземете и нещо за колата му. Понеже са и романтици, не забравяйте и за подходяща обстановка.

Рак

Това е най-емоционалната зодия, така че заложете на нещо, което ще отразява неговата същност. Раците обичат пътуванията, така че можете да изненадате своята половинка с някоя пътешествие.

Лъв

И те като Телец обичат да получават луксозни подаръци. Бутилка от любимото ми питие или пък скъп парфюм вършат чудесна работа. Ако е пушач, то можете да му вземете пури или пък хубави цигари.

Дева

Тази зодия се управлява от Меркурий. Мъжете Деви са старателни в работата си, а през свободното си време обичат да четат, спортуват или са геймъри. Поради тази причина вземете нещо, което ще им бъде полезно в работата, карта за спорт, спортен аксесоар или нещо подобно.

Везни

Представителите на силния пол са социални, така че таблет или телефон са идеалните подаръци. Можете да вземете и хубав парфюм, билети за концерт или друго културно събитие.

Козирог

Те са любители на антиките и монетите. Това са идеалните подаръци за тях, но ще се зарадват на хубаво вино, книга или пък пътешествие. Можете да вземете още кашмирен пуловер, копчета за ръкавели, кожен колан или нещо друго кожено.

Водолей

Той се управлява от планетата Уран. Можете да вземете лаптоп, телефон или друга техника. Книга или пътуване също е чудесна идея.

Риби

Те са романтични и чувствителни. Можете да изненадате зодията с книга, пътуване или пък нещо сантиментално. Със сигурност ще го оценят.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес