Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв е мъжът от зодия ТЕЛЕЦ

21 ноември 2019, 10:51 часа

Мъжът Телец е надежден, красив, честен и изпълнен със страст. Какво повече може да иска една жена?

Към всичките му плюсове, добавете способността за комплименти, практичността на живота и бездънното търпение.

Мъжът зодия Телец е идеалния мъж. Като истински джентълмен, той не обича да бъде показван или, освен това, поръчан. Да го накараш да направи нещо е почти невъзможно. Той винаги взема свои собствени решения.

Да извадиш мъж Телец от равновесие е много трудно. Но пазете се от този, ако успеете! Телецът е ревнив човек, който търси. Той е собственик и няма да толерира никакви претенции към всички свои вещи и хора. Като черта на характера, която причинява много проблеми, мъжът Телец, може да покаже невероятна упоритост. Понякога да преместиш Телец от мястото му е равносилно на подвиг. Факт е, че всички жени отбелязват невероятната доброта у него и прощават упоритостта му.

Как се обича мъж Телец

Отличен любовник мъжът Телец обича да се целува дълго и нежно. Той е истински романтик и се отнася с любим трепет. Той обича честно и просто, наслаждавайки се на флирт, възбуда и романтика. Телецът е готов да отдели минути и часове щастие за любимата си. От своя страна избраницата му трябва да бъде красива, интелигентна и дълбока жена. Мъжът Телец не понася манекени. Той е доста внимателен с жените, проницателен и умее да разбере, само за час какво иска една жена и дали изобщо му подхожда. Много Телци са способни на коварни и егоистични отношения. Актьорските умения могат да се научат от тях.

Мъжът Телец и неговата сексуалност

Мъжът Телец е много чувствителен. Той е ненаситен любовник, който обича да проявява инициатива. Не притежава горещ темперамент, но Телецът прави секса, като изкуство - старателно и креативно.

Той обича да експериментира и да пробва нови неща. Освен това с течение на годините, това качество у Телеца не избледнява, а дори напротив расте. Изглежда, че мъжът Телец може да прави секс денонощно. Той е силен знак на земята. Телецът не разпознава виртуални взаимоотношения и е малко вероятно да издържа на отношения от разстояние.

Мъж Телец и Брак

За разлика от мъжа Овен, Телецът ще мисли дълго време, преди да реши да се ожени. Мъжът Телец е много придирчив, внимателен и избирателен в отношенията с жените. Ако направи, толкова сериозна крачка в живота си като брак, Телецът ще е надежден и верен съпруг. Той е в състояние да даде на жена си усещане за стабилност и спокойствие за бъдещето. Въпреки факта, че вкъщи е някак мързелив, той се отдава на капризите на жена си. Обича, когато къщата е пълна с гости. Изисква подреденост, домакинство и доброта. Ако нещо липсва в семейството, не бърза да се развежда - както винаги, той внимателно ще претегли всичко. Размерността, понякога достигаща досада, е отличителен белег на този зодиакален знак. Има нужда от същата интелигентна и спокойна съпруга.

Съвети за жени

Ако наистина сте харесали мъжа Телец:

- Бъдете възможно най-благородни;

- Трябва да умеете да посрещате гости и да поддържате разговор за кариерата му;

- Красотата, интелигентността и послушанието са много важни черти за избраницата му;

- Бъдете добра домакиня и вярна съпруга;

- Женствеността и сексуалността са вашето първо оръжие;

За мъжа зодия Телец, вие ще сте златна жена по всякакъв начин, ако отговаряте на критериите по-горе!

Александър Коларов
Александър Коларов Отговорен редактор
Новините днес