Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво значи, ако постоянно чупите или губите вещите си?

17 август 2022, 17:02 часа

На всеки му се е случвало да счупи или изгуби вещ. Това е нормално явление. Дали по невнимание, стреснали сме се или има друга причина, няма за какво да съжаляваме и да изпадаме в паника.

Когато обаче чупенето и губенето на вещи се превърне в нещо системно, определено трябва да се замислим. В такъв случай е желателно да се огледаме около себе си и да помислим върху това дали в дома ни не живее енергиен вампир или пък не допускаме отрицателна енергия на това място.

Какво може да значи това?

Според Фън Шуй неща, които са загубени, показват стагнация. Те сигнализират, че е време да изхвърлим старите и ненужни предмети от дома си и да освободим място на онези, които да влязат в живота ни.

Тези вещи носят лош късмет. Изхвърлете ги!

Човек трябва периодично да почиства дома си от ненужни вещи. Ако сте забравили счупени магнити, сувенири и всякакви други предмети в някой шкаф, просто ги изхвърлете. Няма за какво да ги ремонтирате. Не се превръщайте в роби на вещите. Дори нещо да има сантиментална стойност, помнете че тя ще се запази такава всеки път, щом се сетите за дадения предмет.

Ако редовно губите или чупите неща у дома, не се бавете. Време е да се пречистите от негативната енергия!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес