Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво задължително да направим със стария портфейл?

21 февруари 2022, 13:10 часа

В някакъв момент портфейлът ни се износва и губи своята привлекателност. Точно тогава започваме да се замисляме за покупката на нов, с който да го заменим. Много е важно обаче да знаете как да постъпите с овехтелия аксесоар, ако искате да запазите благополучието в семейството си. Не забравяйте, че по време на ползване портфейлът събира много енергия, към която трябва да подходите по подобаващ начин.

2 неща от портфейла ви, които носят безпаричие

Какво се прави със стария портфейл?

Старият портфейл се захвърля в момент, в който вече сте се сдобили с нов. Тогава извадете всичко от него и внимателно го огледайте. Ако забелязвате дупки, накъсвания по шефовете и сериозно износване, незабавно се отървете от него, защото това вещае финансово неблагополучие. Има два начина – да го изгорите или да го заровите в земята. Единствено така ще премахнете негативната енергия от него.

За предпочитане е човек да подменя портфейла си всяка година. Така си гарантира, че аксесоарът няма да натрупа лоша енергия. Ако по време на ползването му сте имали много пари, не го изгаряйте, нито заравяйте в земята. Извадете банкнотите и ги похарчете, не ги местете в новия портфейл. След това почистете всички останали снимки, визитки, касови бележки. Увийте портфейла в черен плат и го изхвърлете на място, което желаете. През цялото време си мислете, че по този начин се отървавате от негативната енергия.

Не забравяйте, че силата на подсъзнанието може много да повлияе на живота на човек. Направете го точно по този начин и никога няма да страдате от липса на финанси!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес