Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво вещаят сънищата в сряда и четвъртък?

26 юни 2023, 21:44 часа

Сънищата от сряда до четвъртък се контролират от планетата Юпитер. Тя отговаря за парите и социалния статус. Така че сънищата могат да се тълкуват като инструкции за действия, които ще доведат до богатство. Тези сънища са лесни за запомняне и лесни за тълкуване.

Защо са важни сънищата от сряда до четвъртък?

Покровителят на сънищата от сряда до четвъртък - Юпитер - не приема илюзии, несигурност и романтични преживявания. Той управлява области като кариера, финанси, което означава, че изпраща намеци за действия в съответните посоки.

Сънищата през този период са ясни, разбираеми и не се нуждаят от търсене на скрити символи.

Веднага след събуждането е необходимо да напишете внимателно всички подробности на съня: това ще ви помогне да не пропуснете нищо и правилно да разтълкувате получения намек. Също толкова важно е да запомните чувствата, изпитани в съня. Често емоциите, които изпитваме в сънищата, показват истинските ни чувства.

Знаете ли кога не се сбъдват сънищата?

Как да тълкуваме такива сънища?

Други планети-покровители изпращат неясна и двусмислена информация на хората чрез сънища. Но Юпитер обича точността и реда във всичко, така че не е нужно да гадаете за значението на историята, която виждате. Хората обаче не винаги имат добри сънища. Някои сънища предсказват провал, ако в тях сънуващият се окаже в подходящата ситуация. Такива истории най-добре се приемат като намек за необходимостта да се промени нещо в живота.

Кариера

• Сънища от сряда до четвъртък, които показват финансови загуби, провали в кариерата, кавги с колеги, финансови затруднения, казват, че спешно трябва да преосмислите действията си.

• Ако видите насън как постигате успех в кариерата, предлагате гениални идеи, умело заобикаляте съперници, пригответе се за същото в реалния живот.

• Ако видите победа в труден въпрос, признание на колеги - очаквайте същото в близко бъдеще.

• Виждате как ставате богати благодарение на неочаквано наследство, щедър подарък или други материални облаги, което означава, че финансовото ви състояние в действителност ще се подобри.

Как да тълкуваме сънищата си според зодията ни?

Любов

• Сън, в който се намирате до конкретен човек, показва най-добрия избор в любовните отношения.

• Сънища, показващи кавги между влюбени, казват, че е време да се справите с възникващи проблеми в личния си живот.

• Сънищата за бивши партньори са предупреждение, че все още не можете да разберете чувствата си.

• Ако насън искате да се съберете с бившата си любов и бившият партньор ви отговори със същото, има смисъл да помислите за помирение.

Пари

• Сънищата за финансов успех показват бързо забогатяване в реалността.

• Лошите сънища също действат: тези, свързани със загуба на пари или колапс на бизнес, предупреждават за лоши решения и неправилни партньорства.

Бременност и сватба

• Сънищата от сряда до четвъртък за бременност за жена са пророчески знак. Често отнема 1-2 години, за да се изпълни прогнозата.

Почивка

Сънищата, в които отивате на почивка или на пътуване, казват, че скоро можете да стегнете багажа си.

Сънища за мъртви от сряда до четвъртък

Сънищата, в които идват мъртвите, са тревожни. Все пак това е само предупреждение, което казва, че сънуващият се нуждае от:

• Преглед на здравето,

• забравете за предишни вражди с определен човек.

Често сънищата за мъртви хора могат да намекнат за получаване на наследство.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес