Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво представляват КАРМИЧНИТЕ взаимоотношения и как да ги разпознаем

17 март 2022, 23:15 часа

Кармата е универсален закон за причината и следствието, според който всички действия имат последствия, а делата, извършени както в минал, така и в настоящ живот, могат да повлияят на съдбата.

В превод от санскрит, „карма” („камма”) означава „работа”, „действие”, „дълг”, което в индийската философия определя като необходимост от „отработване” на изпитанията, които възникват по пътя на живота. Въз основа на тази догма кармичните взаимоотношения са урок по любов и партньорство, който силно се препоръчва да научите.

Тъй като всички сме несъвършени, има смисъл да се предположи, че всеки има кармична връзка в живота и тези взаимоотношения, съдейки по прегледите, не са гладки и безоблачни. Този вид връзка може да се разглежда като контакт на сродни души.

1. Удивителна близост

Още при първата среща ви преследва усещането, че познавате този човек преди, придружено предимно от болезнено приятни емоции.

2. Буря от чувства

Ако вашата романтична връзка е драма от кратки паузи, можете да сте сигурни, че сте в кармична връзка. Може да имате хубави, дори прекрасни дни, когато всичко изглежда перфектно, но вътрешен глас нашепва, че това е само временно затишие. Възходи и падения, битки и помирения са склонни да се повтарят отново и отново, докато не се научите да разпознавате емоционалните сценарии за драма. Използвайте разумно това прозрение, като изолирате информацията, която трябва да се научи от бурния живот.

3. Море от разочарования

Ако смятате, че партньорът ви не ви разбира и сте уморени от разочарования, трябва да приемете това като знак за кармична връзка и духовно израстване. Недоразуменията се дешифрират като сигнал отгоре, напомнящ ви какво цените и очаквате от една връзка и как трябва да го изградите.

5. Появата на съзависимост

Основният проблем с кармичните взаимоотношения е, че те са склонни бързо да станат съзависими. Независимо кой от вас провокира нов конфликт, вие се стремите към помирение, защото връзката е толкова силна, че дълбоко в себе си сте сигурни, че сте там, където трябва да бъдете.

6. Разбиране на вашите чувства и страхове

Кармичните взаимоотношения извеждат на повърхността всички страхове и травми, свързани с любов, самочувствие, лично щастие.

7. Енергийно изчерпване

Прогнозата е неблагоприятна: обладани сте от тази връзка. Също така не е трудно да се предвиди, че споменатите възходи и падения, недоразумения, разочарования, съзависимост ще опустошат вашите енергийни и емоционални ресурси в дългосрочен план. Връзката става токсична „когато не вярваш в себе си“ или „не научаваш предложените уроци“ и „ако душата ти се задушава, трябва да направиш равносметка и да си тръгнеш“.

8. Крехкост

Не се притеснявайте, няма да пропуснете момента за завършване на вашия поучителен роман. Краят му напомня за освобождение: мисията е изпълнена, добре дошли на следващото ниво. Желанието да върнете всичко, да простите внезапно ще се оттегли и след известно време ще разберете, че мигащите искри не са достатъчни, за да разпалят отново огъня на любовта - време е да продължите напред.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес