Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Kaкво означават числата в съня?

09 февруари 2022, 17:20 часа

От векове предците ни се опитват да разгадаят мистериите на сънищата. Особен интерес представляват числата, които сънуваме. Оказа се, че те могат ясно да посочат събития в бъдещето или да дадат отговор на въпрос, който ни вълнува.

За да дешифрирате правилно сигналите на Вселената, трябва да запомните в детайли възможно най-много подробности от съня ви.

Числата може да не се появяват в обичайната им графична версия, а в абстрактен смисъл - брой на хората или на цветята в букет, например.

Ако човек брои пари насън, това означава, че финансовото му състояние скоро ще се подобри.

Ако сънувате, че броите вашите колеги или съученици в класната стая, това означава, че е време да се освободите от някои от отговорностите си. Но ако някой друг ви помага в преброяването, това означава, че ви предстои повишение в службата.

Когато човек пише или чете числа насън, това е знак, че той трябва да започне да следи разходите си по-внимателно. Допусната грешка в преброяването символизира неприятности и липса на късмет за дълго време.

Нумеролозите и екстрасенсите съветват да запишете всички числа, които сте сънували. Напълно възможно е това да не е набор от произволни знаци, а конкретна дата или шифър, който ще ви помогне да разгадаете бъдещето си.

Експертите отбелязват, че често различни комбинации от цифри и букви в съня, са комбинация за печеливш лотариен билет. 

Мистериозното значение на числата в сънищата в много случаи съвпада със значението им в нумерологията и астрологията. В случая е по-добре да се обърнете към специалист за тяхното тълкуване.

Традиционно нулата символизира цикличната природа на живота, а единицата е символ на съзиданието и интелигентността. Двойката е женско, а тройка е мъжко число. Четворката е пряко свързана с търсенето на справедливост, петицата символизира брака.

Числото шест символизира спокойствие и неделимост, а седмицата - мъдрост и святост. Вълшебната осмица е знакът на безкрайността. 

Числото 9 предсказва ранна бременност и бързо кариерно развитие, а числото 10 символизира края на важна житейска фаза, предвещава бърз напредък.

От двуцифрените числа, следните заслужават специално внимание: 

  • 13  - то е символ на силата (това число изобщо не е предвестник на нещастие);
  •  19 - това число вещае късмет и вдъхновение в живота ви;
  • 21 - предсказва изпълнението на цели, които ще ви донесат свобода;
Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес