Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво означава номера на вашия дом и каква енергия носи ? - част втора

19 ноември 2023, 10:26 часа

Домовете, в които живеем, имат своя енергия и характер, като това до някаква степен зависи и от номера на улицата, на който се намира дома ни.

Ако искате да разберете какво означава номера на вашия дом, трябва да редуцирате числата до едноцифрено. Например, ако живеете на номер 32, събирате двете числа и получавате 5, т.е вашият дом е под знака на числото 5. При по-големи номера редуцирането става по същия начин, докато се стигне до едноцифрено число от 1 до 9 – 158 е 1 + 5 + 8, което 14 и съответно 1 + 4 е 5.

Шифърът на дома може да даде информация на бъдещи купувачи или пък да насочи сегашните собственици какви промени трябва да направят, за да подобрят енергията.

Вижте какво означават отделните числа:

Номер 5 – енергия на дом, който се намира под числото 5, е изключително динамична, артистична и дори авангардна. Препоръчително е домът да бъде обзаведен именно по такъв начин – да бъде модерен и авангарден. Хората, които живеят в такъв дом, обикновено са артистични личности. Те не обичат да си седят у дома, но когато са си вкъщи обичат да изразяват своите творчески черти – пеят, готвят, свирят и т.н. Енергията на числото 5 стимулира умствената енергия.

Номер 6 – числото е символ на красив, удобен и уютен дом, който винаги е чист и подреден. Енергията на дома привлича блага и дарява неговите обитатели с чувство за сигурност и удовлетвореност от живота. Този дом подхожда на хора, които искат да развият своите артистични заложби. Енергията на дом под числото 6 събужда усещането за близост и любов към половинката, съседите, приятелите и семейството.

Номер 7 – това число има впечатляваща енергия. Домът, който е под номер 7, е аристократичен, мистичен, дори доста тайнствен. Седем символизира съвършенството и стремежа към перфекционизъм. Обитателите на този дом имат силна енергия и винаги са център на събитията. Те са доста емоционални и обичат да четат и да се развиват духовно.

Номер 8 – числото символизира мащабността и величествеността на царския лукс. Вибрацията на осмицата е изобилие във всяка една сфера. Ако искате да имате повече пари, преместете се в дом, който е под числото 8. Числото включва в себе си целокупност, т.е взаимоотношенията ви няма да са едностранни, а ще се развиват в няколко направления едновременно.

Номер 9 – енергията на дом под номер 9 е демократична, вътре не е луксозно, но пък е приветливо. Хората, които живеят в такъв дом, са великодушни и щедри, но са склонни към драматизъм. В този дом расте любовта и емпатията към околните. Вие давате с лекота на нуждаещите се, защото сте си дали сметка колко много сте придобили в живота си.

Първата част към статията четете тук:

Ралица Солакова
Ралица Солакова Отговорен редактор
Новините днес