Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво очаква Заека в годината на дървената Овца

24 февруари 2015, 07:36 часа

Съдбата ще бъде благосклонна за Заека (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011) през новата китайска година. До вас винаги ще има хора, които ще са готови да ви помогнат, да ви направят добро предложение или да ви предупредят за настъпваща опасност. Не се опитвайте да променяте хода на нещата. Помислете как да станете по-добри и да помогнете на близките си.

Основна задача на Заека сега ще стане създаването или укрепването на домашното огнище. Това може да ви струва отказ от благосъстояние или кариера. Ако партньорът ви не е лоялен към вас може да се изкушите да му изневерите.

Тази година Заекът няма да се посвети на работата си, но благодарение на добрия си характер и талантът да решава конфликти ще постигнете слава и уважение на новото си работно място.

Ще си спечелите име на умиротворител, особено ако се занимавате с търговия.

Във финансово отношение - лесно ще харчите пари, за да удовлетворите желанията си, своите и на любимия човек. Доходите обаче няма да са постоянни, но пък е възможно да имате изненадващи печалби в тотото или като хонорари. Ако имате деца покрай тях също ще имате доста изненадващи разходи.

Здравето няма да създава проблеми на Заека през тази година. Единственото, което може да ви навреди ще бъде потискането на емоциите. Натрупаното напрежение може да стане причина за нервен срив и дори заболяване. Общувайте коректно, без обиди и всичко ще е наред.

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес