Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво очаква Тигъра в годината на дървената Овца

23 февруари 2015, 16:00 часа

От началото на годината Тигърът (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010) ще чувства напрежение, ще бъде раздразнителни дори конфликтен. Няма да е лесно да се общува с вас. Всеки неуспех ще преживявате тежко, за това е важно да избягвате конфликтите. През втората част на годината нещата ще се успокоят.

В любовта не всичко ще се случва, така както сте си го представяли. За вас ще е важно да доминирате над партньора си и да го контролирате. Това може да стане причина за раздяла. Няма да е зле да се обърнете към консултант за отношенията ви.

В работата ще пазите репутацията си, ще ви се налага да работите до късно и през почивните дни. Ще имате много командировки, нови срещи и запознанства.

Тигърът никога не е отказвал финансова помощ на приятелите си, затова ако сега се окаже в затруднено положение приятелите ще помогнат. Важното е да взимате решенията си самостоятелно. В края на годината може да очаквате печалба от лотария или тото.

През тази година ще е много важно да се грижите за здравето си и да вземате профилактични мерки. Следете нивото на холестерина в кръвта си. Не пропускайте разходките и физическата активност.

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес