Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво говорят пръстите на ръцете за характера на съответния човек?

09 ноември 2022, 20:33 часа

Оказва се, че ръцете могат да разкажат много интересни неща за човек. Например, проучванията показват, че дължината на безименния пръст зависи от мъжкия хормон тестостерон, който има пряко влияние върху формирането на личността.

Как да разберете чертите на характера на човек по дължината на пръстите?

Безименният пръст на лявата ръка е по-дълъг от показалеца

Такива хора често са привлекателни, очарователни и харизматични, с развити комуникативни умения. Те знаят как да привлекат вниманието и не се страхуват да поемат рискове. Ако нещо не върви по план, те не падат духом и намират алтернативни варианти.

Следователно хората с такива пръсти обикновено успяват във всички начинания. Въпреки факта, че винаги си поставят амбициозни цели. Можете дори да смятате такива хора за твърде агресивни и вината за това е повишеното ниво на тестостерон.

Формата на пръстите на ръцете ви издават много за вас

Показалецът на лявата ръка е по-дълъг от безименния

Хората с такива пръсти са много уверени и самодостатъчни. Това са родени лидери, които лесно се справят с лидерството. В същото време те са спокойни, уравновесени и нищо не може да ги ядоса.

В личните дела те рядко правят първата крачка, но ако това се случи, довеждат започнатото до края. Освен това тези хора се отличават с аналитичен ум и винаги обмислят възможните последствия, преди да вземат решение.

Какъв е характерът ви? Лесен тест с изумително точни резултати!

Показалецът и безименният пръст на лявата ръка са с еднаква дължина

Такива хора са уравновесени, практични, спокойни и грижовни. Имат много чувствителен характер, опитват се да избягват конфликти и да не поемат рискове. Несигурността ги кара да се чувстват неудобно.

Те са страхотни приятели, винаги готови да помогнат. Те са лоялни и отдадени на колеги, приятели и познати, а в отношенията можете спокойно да разчитате на тях. Освен това са оптимисти и виждат доброто във всяка ситуация.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес